Menu
 

Foto: Jānis Aišpurs, Laima Jansone un "Tautumeitas" gatavojas Ziemassvētku koncertiem Mārupē un Siguldā Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Gints Ivuškāns Foto – Gints Ivuškāns

No 18.decembra Latvijas baznīcās un koncertzālēs brīnišķīgu Ziemassvētku programmu piedāvās mūziķis Jānis Aišpurs, koklētāja Laima Jansone un etno mūzikas grupa “Tautumeitas”. 18.decembrī koncerts izskanēs Mārupes kultūras namā, bet 23.decembrī – kultūras centrā “Siguldas devons”. Jāpiezīmē gan, ka biļetes uz abiem koncertiem ir jau izpārdotas.

Ziemassvētku koncertprogrammas pamatā tiks izmantotas klasiskās kristiešu liturģiskās mesas daļas “Credo”, “Sanctus”, “Gloria”, “Kirie”, “Agnus dei” un “Benedictus” saturu, piemeklējot tām jau zināmas Ziemassvētku klasiskās dziesmas un tautas dziesmas. "Programmā savīsies abas pasaules, kļūstot par vienu veselumu," saka mūziķi.

Koncerti notiks arī 20.decembrī Rīgas Lutera baznīcā Torņakalnā, 21.decembrī koncertzālē “Valmiera”, 22.decembrī Talsu ev. lut. Baznīcā, 25.decembrī Rīgā, Vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā, 25.decembrī Ogres Sv. Meinarda katoļu baznīcā, 26.decembrī Liepājas koncertzālē “Lielais Dzintars”, 27.decembrī Jelgavas Sv. Annas Evaņģēliski luteriskā baznīcā un 28.decembrī Krustpils kultūras namā. Biļetes uz koncertiem var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.