Menu
 

Dzintaru koncertzāle Valentīndienā aicina uz romantisku "Piektdienas vakara šovu"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Valentīndienā, 14. februārī, kas šogad iekrīt piektdienā, Dzintaru koncertzāle klausītājus aicina uz valdzinošu “Piektdienas vakara muzikālo šovu” kopā ar spožiem latviešu dziedātājiem – Dināru Rudāni, Aminatu, Rūtu Dūdumu-Ķirsi, The Ludvig, Dagni Roziņu un “The Beach Band”. Dzintaru koncertzāles pārstāvis Mārtiņš Pučka informēja, ka mīlestībai veltītajā programmā baudīsim 20. un 21. gadsimta pasaules mūzikas šedevrus un populāras latviešu melodijas.

Koncertā būs iespēja tikties ar “Supernova” zvaigzni The Ludvig jeb Jēkabu Ludvigu Kalmani – jaunekli ar dabisku harismu un spēcīgu balsi – un šarmanto Dagni Roziņu, kura uzstāšanās šovā “X Faktors” pārsteidza daudzus klausītājus. Vakaru greznos brīnišķīga dāmu trijotne – Rūta Dūduma-Ķirse, kuras samtainā balss spēj izvīt virtuozākās džeza melodiju pasāžas, vokālās mākslas dīva un Raimonda Paula šābrīža skatuves mūza, lieliskais soprāns Dināra Rudāne, kā arī dziedātāja Aminata – viņas balss jaudu un tēlu nevar sajaukt ne ar vienu citu.

Grupā “The Beach Band” spēlēs talantīgie latviešu džeza un neakadēmiskās mūzikas instrumentālisti Jānis Ķirsis (taustiņi), Rihards Goba (bass), Oskars Ozoliņš (trompete), Dāvis Jurka (saksofons), Laura Rozenberga (trombons), Krišjānis Bremšs (bungas) un Jānis Rubiks (kontrabass).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.