Menu
 

Foto: Grupa "Dzelzs vilks" izsludina Jura Kaukuļa jubilejas koncertu Rīgā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Koncerts Valmieras Kultūras centrā. Foto - Edgars Vaivads Koncerts Valmieras Kultūras centrā. Foto - Edgars Vaivads

Grupa "Dzelzs vilks" turpina tās solista un dziesmu autora Jura Kaukuļa pusgadsimta dzimšanas dienas koncertu sēriju Latvijas pilsētās. Tā kā jau notikušie un vēl gaidāmie koncerti ir pilnībā izpārdoti, grupa izsludina papildkoncertu 18. aprīlī plkst. 16.00 Rīgā, mūzikas namā "Daile".

Šajā februārī "Dzelzs vilks" jau aizvadījis pilnībā izpārdotus koncertus Liepājā, Skrīveros un Valmierā, vēl gaidāmi koncerti Jelgavā, Cēsīs un Rīgā, pavēstīja grupas pārstāve Aija Kaukule. Koncertos skan sulīgākās dziesmas no "Dzelzs vilka" dažādiem daiļrades posmiem, tāpat fanus priecē Jura Kaukuļa radītās populārākās kompozīcijas un pavisam jaunas dziesmas. Koncertos skan arī dziesmas, kas tapušas radošās sadarbībās kopā ar dažādiem māksliniekiem.

"Šīs būs viens no nebeidzamajiem mēģinājumiem noķert dzīvās mūzikas skaņās manu nemierīgo laikmeta sajūtu šajā dzīves posmā – tās radītāji ir arī mani cīņubiedri mūzikā un visi tie ļaudis, kurus laimīgi saucu par klausītājiem. Koncertos ceru viņus satikt – dažādu vecumu, dažādu pārliecību draugus, kuri mīl gan trakulīgi dejot, gan sēdvietās mierīgi klausīties," par koncertiem saka Juris Kaukulis.

Jura 1991. gadā dzimtajā Mālpilī dibinātā grupa "Dzelzs vilks", kas, gadiem ejot, kļuvusi arī par paša mūziķa alter ego, ir viena no populārākajām Latvijas rokgrupām, kas saņēmusi ievērojamu skaitu apbalvojumu gan par labākajiem roka un folka albumiem, gan dziesmām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.