Menu
 

Lielajā ģildē izskanēs Vidusjūras ģitārmūzikas un tango koncertprogramma

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

8.martā Lielajā ģildē ar starptautiskajai daiļā dzimuma dienai veltītu īpašu Vidusjūras ģitārmūzikas un tango koncertprogrammu uzstāsies muzikālā projekta “Musique de la Riviera“ dalībnieki.

Starptautiskā projekta “Musique de la Riviera“ kodolu veido grupas “Los Pulidos“ mūziķi, kas ir starptautiskas pieredzes bagāžas, vīrišķības un neaizmirstama vokāla apvienojums, kurš iepazīstina klausītāju ar jaunu sajūtu gammu, vēsta koncerta rīkotāji. “Los Pulidos“ izpilda pasaulē populārus hitus ne tikai angļu un spāņu valodās, bet arī oriģinālkompozīcijas franču un itāļu mēlēs.

Projekta vokālists ir vairāku starptautisku godalgu laureāts, Francijas komponistu savienības biedrs Marčello Rephss. “Musique de la Riviera“ dalībnieku sadarbības arsenālā ir tādu augsta ranga mūziķu vārdi kā slavenais franču akordeonists Rišārs Galiano, džeza ērģelnieks Džimmijs Smits, blūzmenis Džefs Māršals, Aiks Tērners un pat ilggadēja sadarbība ar vācu elektroniskās mūzikas kulta grupu “Kraftwerk”.

Savā laikā projekta “Musique de la Riviera“ dalībnieki pievērsās čigānu un slavenajām krievu romancēm, aranžējot tās ar zināmu humora piedevu. Šī programma ar lieliem panākumiem debitēja “World Music“ festivālā Avinjonā, Francijā, kopā ar slavenā čigānu teātra “Romen“ dalībniekiem, kur kļuva par Nacionālā džeza festivāla uzvarētājiem.

Šobrīd ansambļa dalībnieki spēlē un komponē elektroakustisko ģitārmūziku, izpildot dziesmas septiņās galvenokārt Vidusjūras reģiona svešvalodās. Biļetes nopērkamas “Biļešu servisa” kasēs un internetā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.