Menu
 

Aicina iesaistīties Latvijas pasākumu nozares kartēšanā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Latvijas Pasākumu forums sadarbībā ar Kultūras ministriju, Kultūras akadēmiju un Alberta koledžu veic kopīgu pasākumu nozares pētījumu "Latvijas pasākumu nozares kartēšana".

Kartēšanas mērķis ir apzināt pasākumu nozares kopainu un mērogu Latvijā, noskaidrot aktīvo uzņēmumu un organizāciju darbības apjomu, darbības veidus, izzināt nozarē iesaistīto problēmas un aktualitātes. Kā norāda pētījuma autori, pasākumu nozare Latvijā līdz šim nav pētīta, tādēļ atsaucība ir ļoti būtiska, lai veidotu pamatotu viedokli par nozari un tās darbību.

Pētījumā aicināti piedalīties dažādu sektoru un dažādu nozaru iestādes, organizācijas un uzņēmumi, kas rīko pasākumus, piedāvā pasākumu norises vietas, rūpējas par tehnisko nodrošinājumu un pakalpojumu sniegšanu. Tāpat pētījumā aicinām iesaistīties mūziķus, viņu menedžerus, māksliniekus un mākslinieciskos kolektīvus, kas vienlaikus ir arī pasākumu organizatori.

Katra organizācija tiek lūgta vienu reizi aizpildīt anketu. Dati tiks izmantoti tikai apkopotā veidā, sagatavojot pētījuma ziņojumu, lai informētu Kultūras ministriju un nozares profesionāļus. Datus plānots izmantot arī studiju procesā un publikāciju sagatavošanā par pasākumu nozares situāciju Latvijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.