Menu
 

"Siguldas devons" aicina uz klātienes pasākumu ciklu "Devona ceļojums"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.facebook.com/siguldasdevons Foto: www.facebook.com/siguldasdevons

Laikā, kad ierastais pasaules ritms ir apstājies un ceļošana jāatliek uz nezināmu laiku, kultūras centrs “Siguldas devons” aizsāk jaunu mazās formas klātienes pasākumu ciklu “Devona ceļojums”, aicinot doties improvizētos "ceļojumos" uz dažādiem kultūras galamērķiem.

Pasākumu cikls tiks atklāts sestdien, 13.jūnijā, plkst.20.00, kad kultūras centrā “Siguldas devons” būs iespēja doties eksperimentālā "ceļojumā" uz kaislīgo Spāniju kopā ar skatuves māksliniekiem Elzu Rozentāli (vokāls), Jegoru Kovaikovu (ģitāra), Lauru Gorodko (deja) un Valteru Krauzi (stāsti), informē Siguldas novada pašvaldībā.

Otrais "ceļojums" norisināsies 27. jūnijā plkst. 20.00, kad kopā ar Aiju Vītoliņu (vokāls), Romānu Vendiņu (klavieres), Lauru Gorodko (deja) un Valteru Krauzi (stāsti) būs iespēja doties uz romantisko Franciju. 

Pasākumi notiks, ievērojot valstī noteiktos drošības un piesardzības pasākumus, kā arī sanitāro protokolu vadlīnijas. Biļetes cena vienam "ceļojumam" ir 25 eiro, Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem 20% atlaide. Biļeti iespējams iegādāties kultūras centra “Siguldas devons” kasē vai rezervēt ar izpirkšanas termiņu, zvanot uz tālruņa numuru 66117114. Skatītāju skaits ir ierobežots, norāda pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.