Menu
 

Ādažos priecēs vēl nebijusi vasaras koncertsērija ar iemīļotiem mūziķiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Grupa "The Sound Poets". Foto: www.facebook.com/thesoundpoets Grupa "The Sound Poets". Foto: www.facebook.com/thesoundpoets

Priecājoties atkal tikties klātienē ar saviem klausītājiem, iemīļoti un atzīti mūziķi kopā ar Ādažu Kultūras centru šajā visiem neierastajā laikā ir izveidojuši Ādažos nebijušu projektu “Gaujas parka koncertsērija”, kurā trīs vasaras vakarus pēc kārtas ar saviem klausītājiem tiksies dažādi mūziķi.

Katrs muzikālais vakars iecerēts pavisam atšķirīgās noskaņās. 30.jūlijā plkst. 21.00 koncertsēriju atklās brīnišķīgās balss īpašniece un komponiste Linda Leen kopā ar talantīgo ģitāristu Rihardu Lībieti, pēc tam piektdienas vakarā uzstāsies hitiem bagātā grupa "Otra puse" un Antra Stafecka, bet koncertsēriju noslēgs visiem zināmā grupa "The Sound Poets", informē Ādažu novada pašvaldībā.

Visi koncerti notiks skaistās upes krastā, Gaujas parkā. Tieši Gauja iedvesmojusi Ādažu Kultūras centra radošo kolektīvu šim lieliskajam projektam. “Šajā laikā mums, kultūras cilvēkiem, jābūt kā Gaujai, kas, neskatoties ne uz ko, pati sev izlauž ceļu, bagātinot apkārtējos ar skaistiem stāvkrastiem un klintīm,” atzīst Ādažu Kultūras centra pārstāve Signija Roze.

Katrs koncerts ilgs aptuveni pusotru stundu, un tiks izpildīti gan klausītājiem iemīļoti skaņdarbi, gan ne tik zināmas dziesmas no mākslinieku daiļrades. Lai atmosfēru padarītu vēl īpašāku, pasākuma organizatori aicina ņemt līdzi savus plediņus, segas un krēslus, kā arī izvēlēties laikapstākļiem atbilstošu apģērbu, jo koncerti notiks zem naksnīgās debess, vēsta pašvaldībā. Pasākuma teritorijā darbosies arī kafejnīca. Ieeja pasākumā būs no plkst.20.00.

Gaujas parka koncertsērijas apmeklētājiem biļetes ir iespējams iegādāties gan uz vienu koncertu, gan uz visu koncertsēriju. Sakarā ar pulcēšanās ierobežojumiem biļešu skaits ir ierobežots. Vietas nav numurētas. 

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.