Menu
 

Vasaras sezonu Siguldas pils kvartālā atklās ar koncertu un radošajām darbnīcām

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.sigulda.lv Foto: www.sigulda.lv

10.jūlijā Siguldas pils kvartāla svētkos ikviens novadnieks un pilsētas viesis tiek aicināts iepazīt radošos Siguldas novada uzņēmējus, kuri par savu mājvietu izvēlējušies Siguldas pils kvartālu.

Svētku laikā atklāšanu piedzīvos arī viens no jaunākajiem kvartāla dalībniekiem – Dzīvā sudraba muzejs. Tāpat būs iespēja piedalīties dažādās radošajās darbnīcās un papildināt savas prasmes amatnieku arodos, kā arī kopīgi tiks ieskandināta Siguldas vasaras koncertu, kino un pasākumu sezona Siguldas pils paviljonā un pilsdrupu estrādē, informē Siguldas novada pašvaldībā. Vasaras sezonas atklāšanas pasākumu programma pieejama šeit.

Šovasar Siguldas radošā saimes mājvieta uzņēmusi jaunus biedrus, tostarp Dzīvā sudraba muzeju, izcilas garšas vasaras terasi “Kungu rija”, apbalvojumu darbnīcu “Awards & Medal Studio”, kā arī papīrlietu dizaina studiju “Mydesignpictures”. Tāpat kvartālā darbojas “Baltu rotas”, “Ādas artelis”, “Spieķu darbnīca”, tekstila darbnīca SIA “Varnnas”, “Siguldas pils Keramikas darbnīca”, “Siguldas saldējums”, “Aromabreath”, “Arhitektu studija 4”, dizaina studija “Creative Embassy”, radošā studija “Sajūtu dimanti”, kā arī papīrmākslas darbnīca “Viktora vēstules”.

Jau ziņots, ka Siguldas pils kvartāla pārveide sākās 2015.gadā un šajā gadā apmeklētājiem tiks atvērta arī Siguldas Jaunā pils, piedāvājot mūsdienīgas ekspozīcijas un restaurētās romantisma interjera telpas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.