Menu
 

Maestro 85. jubilejā tiešsaistē izskanēs Raimonda Paula trio koncerts

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - publicitātes Ilustrācija - publicitātes

Atzīmējot Maestro Raimonda Paula 85. dzimšanas dienu, sestdien, 16. janvārī, plkst. 18.00 tiešsaistē no koncertzāles “Cēsis” būs klausāms un skatāms koncerts “Raimonda Paula trio. Jauna mūzika jubilejā”.

Saspēlē ar Latvijas džeza mūzikas festivāla “Rīgas Ritmi” māksliniecisko vadītāju, sitaminstrumentālistu Māri Briežkalnu un igauņu kontrabasistu Toivo Untu programmā izskanēs komponista jaunākie instrumentālie skaņdarbi viņam tik tuvajās džeza noskaņās, kā arī vēl nedzirdētas dziesmas angļu valodā igauņu džeza vokālistes Sofijas Rubinas-Hanteres sniegumā, informēja koncertzālē “Cēsis”.

“Mūsu koncertzālei ir bijusi ļoti cieša un lieliska sadarbība ar Maestro Raimondu Paulu. Cēsīs ik gadu skanējuši gan intīmāki džeza mūzikas, gan vērienīgi simfodžeza koncerti. Vēlamies sveikt Maestro jubilejā un ceram, ka džeza brīvais gars, mūziķu augstā meistarība un savstarpējās saspēles enerģija tiešsaistes formātā klausītājus sasniegs visnepastarpinātāk un dāvās iespējami tuvāko “dzīva” koncerta klātbūtnes sajūtu, pēc kuras visi šobrīd tik ļoti alkstam,” koncerta ieceri raksturo koncertzāles “Cēsis” mākslinieciskā vadītāja Inese Zagorska.

Koncerts būs skatāms koncertzāles “Cēsis” un “Biļešu paradīze” mājaslapās, iepriekš iegādājoties piekļuves kodu (8 eiro). Pēc tiešsaistes būs iespēja iegādāties biļetes un ar iegūto kodu noskatīties arī koncerta ierakstu jebkurā laikā no 17. janvāra plkst. 12.00 līdz 19. janvāra plkst. 23.49.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.