Menu
 

Septembrī LTV piedāvās jaunu seriālu "Divi vienā"

  • Autors:  Una Griškeviča
Septembrī LTV piedāvās jaunu seriālu "Divi vienā" publicitātes

Sākot ar 4. septembri, trīs reizes nedēļā – no otrdienas līdz ceturtdienai – LTV1 piedāvās jaunu seriālu “Divi vienā”, kura veidošanā piedalās pieredzējusī režisore Inta Gorodecka un iemīļotie aktieri Lāsma Kugrēna, Indra Briķe, Jakovs Rafalsons, Līga Zeļģe, Ģirts Liuzniks, Mārtiņš Egliens, Dana Lāce-Avotiņa, Inga Alsiņa, Regīna Devīte, Veronika Plotņikova u.c., kā arī Ģirta Liuznika dēls Everts un aktrises Lienes Sebres meitiņa Emīlija.

Seriāls ēterā būs skatāms tieši pirms ikvakara raidījuma “Panorāma”, un tā tituldziesmu iedziedājis Intars Busulis.

Kā stāsta seriāla veidotāji, jaunais projekts “Divi vienā” ir viegls stāsts par mums pašiem, un tā centrā ir divas jaunas ģimenes – Krūmiņi un Abuladži.

“Emīlija Krūmiņa un Veronika Abuladze pirms daudziem gadiem bijušas labākās draudzenes, taču strīds temperamentīgā gruzīna Zuraba dēļ, kuru Veronika Emīlijai “nocēlusi”, draudzību izjaucis. Nu notikusi sakritība: abām ģimenēm nākas dalīt vienu māju, jo Krūmiņu ģimene no laukiem pārvākusies dzīvot tuvāk pilsētai un iekārtojusies Zuraba un Veronikas apdzīvotās dvīņu mājas otrajā pusē. Anete ir Abuladžu, bet Lauris – Krūmiņu atvase. Abi dažādu iemeslu dēļ vairs nedzīvo kopā ar saviem dzīvesbiedriem un, kļūstot par kaimiņiem, viens otrā rada interesi,” jaunā seriāla sižetu ieskicē režisore Inta Gorodecka, kura veidojusi arī LTV seriālu “Neprāta cena” un vēl pavisam nesen – seriālu “Saplēstā krūze”.

Viņa atzīst, ka notikumi šajā stāstā ir tādi, ka ar tiem var identificēties ikviens no mums: “Tā jau ir mūsu pašu dzīve, mūsu pašu sadzīve, darbavietas un mīlas kolīzijas. Viss, kas notiek ap mums! Un, protams, to var raksturot arī kā cīņu par mīlestību. Viss grozās ap to: jaunie dažādiem paņēmieniem – gan atļautiem, gan aizliegtiem – cīnās par savu laimi!”

Jāpiebilst, ka seriāla stāsta idejas autore ir pati režisore Inta Gorodecka, un kopā ar viņu pie scenārija strādā Guna Kalniņa un Ivars Lūsis, savukārt dialogu autors ir Dailes teātra aktieris un dramaturgs Artūrs Dīcis.

Aktrise Līga Zeļģe, kura seriālā atveidos Aneti, atzīst: “Esmu ar šo komandu jau strādājusi, un man šķiet ļoti labi, ka te ir tādas ģimeniskas attiecības. Mēs satiekamies kā veci draugi un man ir ļoti svarīgi uzticēties komandai, ir svarīgi, lai radīšanas procesā ir vieglums.”

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.