Menu
 

Jūlija vidū Ropažu muižas parkā priecēs "R&B Blues Festival"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes foto Publicitātes foto
17. un 18.jūlijā Ropažu muižas parkā norisināsies sen gaidītais "R&B Blues Festival", kur vienkopus uzstāsies gan Latvijā jau zināmas grupas, gan mākslinieki no Eiropas un ASV, informē Ropažu novada pašvaldībā.

Šis ir piektais "R&B Blues Festival" pastāvēšanas gads. Tam rūpīgi gatavojušies arī festivāla organizatori, kuri joprojām nepadodas un dara visu iespējamo, lai šie blūza svētki šogad notiktu. "R&B Blues Festival" rīkotājs Jānis Bukovsksis stāsta, ka šis būs īpašs festivāla gads, jo tik ļoti gribas satikt klausītājus klātienē, lai apmainītos emocijām. "Visu organizatoru vārdā gribam pateikt lielu paldies māksliniekiem, kuri šogad ir kopā ar mums, un Ropažu novada pašvaldībai par atbalstu. Mākslinieki šogad ir daudzi un dažādi, bet īpaši gribam izcelt amerikāņu zvaigzni Khalif Wailin' Walter, kurš ir jaunā, uzlecošā blūza zvaigzne no Čikāgas un ir patiesi pagodināts festivāla ietvaros būt Latvijā," stāsta J.Bukovskis.

Festivāla norises gadījumā organizatori darīs visu iespējamo, lai tas būtu apmeklētājiem drošs un tiktu ievērotas visas epidemioloģiskās prasības. Šī fakta dēļ šogad festivālu plānots rīkot Ropažu estrādes pļavas zonā. Apmeklētāji aicināti sarūpēt sev patīkamu sēdvietu, tādējādi - distancējoties, lai droši būtu iespējams baudīt pasaules klases blūzu ārzemju un vietējo mākslinieku izpildījumā, norāda pašvaldībā.

Šogad festivālā varēs dzirdēt tādus pasaules slavenus māksliniekus kā Polijas mūziķu apvienību "Smooth Gentlemen", pašmāju blūza meistarus "Latvian Blues Band", "Fortress Blues Band", "Billy B trio", "The Swamp Shakers", kā arī "Bad Habits" un "Eddie Dove band".

Ropažu novada iedzīvotājiem iegādājoties biļetes Ropažu Kultūras un izglītības centrā klātienē, biļetes cena ir 15 eiro, atzīmē pašvaldībā. Vairāk informācijas pa tālruni 29166456 (pirmdienās–trešdienās no plkst. 14.00 līdz 17.00).

Šī pasākuma formāts būs pielāgots gan pret Covid-19 vakcinētajiem vai šo slimību pēdējā pusgadā jau pārslimojušajiem klausītājiem, kuri varēs uzrādīt izdrukātu vai viedierīcē saglabātu sertifikātu (QR kods), gan tiem klausītājiem, kuri varēs uzrādīt pēdējās 48 stundās veiktu Covid-19 testu vai pēdējās sešās stundās veiktu Covid-19 ātro testu ar negatīviem rezultātiem! Plašāka informācija vietnē www.rbbluesfestival.com.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.