Menu
 

Foto: Latviešu kino dziesmu svētki sākušies Baldonē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Andrejs Strokins Foto - Andrejs Strokins

Ar patiesu sirsnību, līdzi dziedāšanu un ovācijām izskanējis pirmais “Latviešu kino dziesmu svētku” koncerts Baldonē. Tam sekos vēl astoņi koncerti Latvijas pilsētās. “Nevaram pateikt - kurā pusē bija lielākas emocijas, skatuves mūziķiem vai skatītājiem, bet... tik labu pēcgaršu un kopības sajūtu bieži negadās piedzīvot,” izteicies koncerta konferensjē un dalībnieks – dziedātājs Normunds Rutulis.  Nākamā tikšanās ar klausītājiem notiks šo sestdien, 30.jūlijā, Dikļos, Neikenkalna dabas koncertzālē.

Koncertā izskanēja melodijas no tautā tik populārajām kinofilmām "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", "Vella kalpi", "Mans draugs - nenopietns cilvēks", "Melnā vēža spīlēs", "Dāvana vientuļai sievietei", "Tās dullās Paulīnes dēļ", "Īsa pamācība mīlēšanā", "Likteņdzirnas", "Emīla nedarbi", "Elpojiet dziļi", "Klāvs - Mārtiņa dēls", "Teātris", "Vajadzīga soliste", "Zvejnieka dēls", "Maija un Paija", "Sprīdītis" un citam.

Labāko latviešu kino dziesmu izlasi Dziesmu svētkos izdzied Normunds Rutulis, Antra Stafecka, Anmary, Dainis Skutelis un instrumentālā grupa – Juris Kristons, Aivars Gudrais, Modris Laizāns un Ivars Kalniņš.

“Latviešu kino dziesmu svētki” turpināsies 30. jūlijā Neikenkalna dabas koncertzālē Dikļos, 6.augustā Rožupes estrādē Līvānos, 7.augustā Siguldas pilsdrupu estrādē, 13.augustā Madonas estrādē, 20.augustā Talsu pilskalnā, 21.augustā Alūksnes pilssalas estrādē, 27.augustā Ikšķiles estrādē un 28.augustā Kuldīgas estrādē.

Ierodoties uz koncertu, skatītājiem kopā ar ieejas biļeti un personu apliecinošu dokumentu jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts, kas apliecina veikto vakcināciju, Covid-19 izslimošanu vai negatīva testa rezultātus. Koncertu kopā ar vecākiem var apmeklēt bērni līdz 12 gadu vecumam, kuri nav vakcinēti, pārslimojuši, viņiem nav jāveic Covid-19 tests.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas “Biļešu paradīze” kasēs un internetā, kā arī pasākumu norises vietās stundu pirms koncerta sākuma.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.