Menu
 

Video: Grāmatā apkopotas 50 populārāko Imanta Kalniņa dziesmu notis un vārdi

  • Autors:  LETA
Foto, video - MicRec Foto, video - MicRec

Atzīmējot Imanta Kalniņa 80 gadu jubileju, izdevniecība "MicRec" latviešu populārās mūzikas dziesmu grāmatu sērijā vasaras sākumā laidusi klajā nošu grāmatu ar 50 populārāko komponista dziesmu notīm un dziesmu vārdiem.

Kā aģentūru LETA informēja izdevniecībā, tagad izdevums papildināts ar kompaktdisku, kurā iekļauti 15 populārāko dziesmu instrumentālie pavadījumi, kurus producējis mūziķis un dziesmu aranžētājs Artūrs Palkevičs.

Grāmatai pievienotajā kompaktdiskā iekļauti tādu dziesmu instrumentālie pavadījumi kā "Zilais putniņš", "Smilšu rausis", "Lilioma dziesma", "Dūdieviņš", "Virs galvas mūžīgs piena ceļš", "Apvij rokas", "Svētku diena", "Viņi dejoja vienu vasaru", "Buramdziesmiņa", "Dziesmiņa par Džordano Bruno", "Mākonītis un mākonīte", "Princesīte un Trubadūrs", "Pilsētā, kurā piedzimst vējš", "Vējš un liepa" un "Dziesma, ar ko tu sāksies".

Notis sagatavojis Rūdolfs Bērtiņš. Grāmatas dizainu veidojis Guntars Ošenieks, vāka noformējumam izmantots Mikola Gniskuja foto.

Izdevniecībā "MicRec" norādīja, ka šī ir jau 19.nošu grāmata sērijā "Populārākās dziesmas". Kā nākamā jau šonedēļ nāks klajā grupas "Bet bet" 60 dziesmu grāmata, kas izdota, atzīmējot grupas 30 gadu jubileju.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.