Menu
 

Siguldā Marija Naumova uzstāsies ar Ziemassvētku koncertprogrammu "Gavilējiet, zvaigznes"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes foto Publicitātes foto

Ziemassvētku gaidīšanas laikā, 10.decembrī, Siguldas novada kultūras centrā “Siguldas devons” gaidāms skaists un melodisks Marijas Naumovas koncerts “Gavilējiet, zvaigznes”, kas ļaus sajust svētku brīnumaino noskaņu.

Kā norāda organizatori, koncerta tituldziesma “Gavilējiet, zvaigznes”, kuru radījis Niks Matvejevs, precīzi un brīnumaini iezīmē tik neaizmirstamo pārmaiņu laiku, kas liek mums aizdomāties un vairāk nekā citkārt raudzīties zvaigznēs, lūgt un lūgties, meklēt, cerēt un mīlēt. Ziemassvētku programma ir veltījums mūsu visu mātei – zemei.

Koncertā skanēs gan Raimonda Paula, gan Nika Matvejeva zināmas un pavisam nedzirdētas kompozīcijas, Imanta Kalniņa, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Ingus Feldmaņa dziesmas, gan dziesmas no Marijas Naumovas pēdējā albuma “Uz ilūziju tilta”, kā arī jaunas oriģinālkompozīcijas, informē organizatori.

Koncertā muzicēs – Rolands Beļēvičs (taustiņi), Norberts Skraucis (bass), Ingus Feldmanis (ģitāra), Andris Buiķis (bungas), Līga Robežniece (balss), Jegors Kovaikovs (ģitāra).

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un vietnē www.bilesuparadize.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.