Menu
 

Siguldā uzstāsies "Prime Orchestra" no Harkivas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Kultūras centrā “Siguldas devons” 27. maijā plkst. 19.00 Baltijas koncerttūres ietvaros uzstāsies muzikālais kolektīvs “Prime Orchestra” no Ukrainas pilsētas Harkivas.

“Prime Orchestra” nāk no Harkivas pilsētas Ukrainā. Kopš 2014. gada kolektīvs tika veidots “World Hits” projekta ietvaros un uzreiz ieguva publikas simpātijas un atzinību. ”Prime Orchestra” ir jauns, bet jau pazīstams mūzikas kolektīvs, kas darbojas starptautiskā līmenī, informēja Kultūras centrā.

Apvienības radošo sastāvu veido orķestris, rokgrupa, dīdžejs un divu solistu simbioze. Mūziķi izpilda oriģināla aranžējuma dzīvo mūziku, ko papildina pārsteidzošs vokāls un spilgta virtuozā mākslinieku performance, kas savos koncertos nemainīgi pulcē klausītāju piepildītas zāles.

Neparasts un daudzveidīgs žanru apvienojums ļauj viņu mūzikā saklausīt ko jaunu, neparastu, bet tajā pat laikā labi zināmu, jo “Prime Orchestra” aranžē pasaules mūzikā zināmas melodijas. Populāra mūzika ”Prime Orchestra” izpildījumā ieskanās jaunā veidā, apburoši spilgti un temperamentīgi, kā arī klasiski eleganti un moderni.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.