Menu
 

Jūnija beigās Carnikavas parkā notiks muzikālais pikniks ar "Bague Duo" un Aiju Vītoliņu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

29.jūnija vakarā Carnikavas parkā norisināsies muzikālais pikniks ar ģitāristu duetu "Bague Duo", ko pārstāv Aivars Hermanis un Ēriks Upenieks, kā arī dziedātāju Aiju Vītoliņu.

Koncertā skanēs "Bague Duo" debijas albumā iekļautie, abu ģitāristu sacerētie lakoniskie, bet vienlaikus fantāziju rosinošie skaņdarbi, informēja Ādažu novada pašvaldībā. Aivars un Ēriks kopā muzicē jau kopš 2014.gada, bet ar nosaukumu "Bague Duo" uzstājas no 2017.gada, kad arī iznāca viņu debijas albums.

Koncertā uzstāsies arī samtainās balss īpašniece, sievišķīgi šarmantā dziedātāja Aija Vītoliņa. Viņa izpildīs dziesmas dažādās valodās un stilos – no Latvijā populāriem skaņdarbiem līdz maz zināmām, taču aizkustinošām flamenko balādēm no pasaulslavenās ladino stila izpildītājas Jasmīnas Levi repertuāra.

Muzikālo darbību Vītoliņa uzsāka pirms vairāk nekā 20 gadiem kā fona vokāliste Latvijā populāriem izpildītājiem, bet kopš 2003.gada uzstājas kā solo māksliniece.

Pasākums ar "Bague Duo" un Aiju Vītoliņu būs pirmais koncerts četru muzikālo pikniku sērijā. 13.jūlijā Carnikavas parkā viesosies grupa "Oranžās brīvdienas", 27.jūlijā Imanta Kalniņa teātra mūziku izpildīs Liepājas teātra aktieri, savukārt 10.augustā muzicēs Jānis Ķirsis un Rūta Dūduma Ķirse.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.