Menu
 

Muzikālā apvienība "Paldies Tev, draugs" piedāvā koncertizrādi "Ceļojošais vijolnieks"

  • Autors:  Apmaksāta reklāma
Muzikālā apvienība "Paldies Tev, draugs" piedāvā koncertizrādi "Ceļojošais vijolnieks" Publicitātes foto

Koncertizrāde "Ceļojošais vijolnieks" aicina aizraujošā piedzīvojumā uz krāšņo tērpu, smeldzīgo dziesmu un temperamentīgo deju pasauli.

16. oktobrī Siguldas pagasta kultūras namā plkst. 19.00 skaistākās un jutekliskākās latviešu mīlas dziesmas, jaunu un vēl nedzirdētu dziesmu pirmatskaņojumi, eksotisko deju teātris, pārsteidzoši dueti, krāšņi tērpi, latvieša Andra Daņiļenko jodelēšana Šveices kalnos, veltījums LV100, Jāņa Krūmiņa nepārspētā upes deja (riverdance), karstasinīgas romu melodijas, Antras Ozolas mobilais duets internetā, latviešu izcelsmes itāļu mafiozo solo uz zelta saksofona, studenta jaunā dziesma, Kaspara Pudnika vijoles solo uz vienas stīgas, jautri monologi un humora pilni dialogi, un vēl daudz dažādu spraigu un aizraujošu priekšnesumu.



Šajā neticami sirsnīgajā un jautrajā ceļojumā piedalīsies vokālā pedagoga, zinātņu doktora Edgara Kramiņa izdaudzinātā audzēkne. Jaunā estrādes lakstīgala Ravita Kreicberga, kura pārsteigs ar savu unikālo balss tembru un diapzonu trīs oktāvās. Koncertizrādes apmeklētājiem būs iespēja iepazīt un atklāt vēl vienu jaunu zvaigznīti – Margaritu Konošonoku.

Muzikālā apvienība ”Paldies Tev, draugs” dāvina neaizmirstamu ceļojumu 2 h garumā no Kurzemes līdz Šveices Alpiem un no Īrijas līdz Latgales zilajiem ezeriem.

Koncertizrādes ”Ceļojošais vijolnieks” tūres noslēguma koncerts 31. oktobrī RĪGĀ, VEF kultūras pilī, plkst. 19.00.



Koncertizrādē piedalās: 
Andris Daņiļenko
Jānis Krūmiņš ("Apvedceļš")
Kaspars Pudniks ("Riči")
Antra Ozola ("Menuets"/"Tip Top")
Māris Trankalis
Ravita Kreicberga
Margarita Konošonoka
Eksotisko deju teātris
u.c.

Biļetes var iegādāties: 

  • "Biļešu servisa" kasēs
  • "Circle K" DUS
  • "Latvijas Pasta" nodaļās visā Latvijā
  • koncertizrādes norises vietās

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.