Menu
 

Novembrī Krimuldas muižā izskanēs koncerts "Svētku mozaīka"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/krimuldasmuiza Foto - facebook.com/krimuldasmuiza

26.novembrī Krimuldas muižā ar koncertprogrammu "Svētku mozaīka" uzstāsies Dita Krenberga, Raimonds Ozols, Ventis Zilberts un Evita Teterovska. Skanēs gan populāru operu un operešu ārijas, gan mūziklu un teātra mūzikas izcili paraugi, gan atpazīstami instrumentālās mūzikas opusi, informēja Krimuldas muižas pārstāve Vera Grāvīte.

Koncerta "mozaīkā" apvienojušies četri mākslinieki – jaunā, talantīgā operdziedātāja Evita Teterovska, izcilā flautiste Dita Krenberga, spožais vijolnieks Raimonds Ozols un pieredzes bagātais pianists Ventis Zilberts.

Solo dziedājumos, instrumentālajos skaņdarbos, muzicējot duetos, tercetos, un arī visiem kopā, programmas aptvere sniedzas pāri trim gadsimtiem – no baroka laika Johana Sebastiāna Baha mūzikā līdz pat mūsdienu skaņu krāsām Zigmara Liepiņa kompozīcijā.

Pirms koncerta klausītājiem būs iespēja bufetē iegādāties uzkodas un dzērienus no muižas kafejnīcas "Milly".

Biļešu cena: 25-30 eiro. Biļešu rezervācija: +371 29111619 vai rakstot uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.