Menu
 

Izcilais tenors Andrea Bočelli nākamvasar uzstāsies Tallinā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Izcilais tenors Andrea Bočelli nākamvasar uzstāsies Tallinā Publicitātes foto

Nākamā gada 20. augustā izcilais itāļu tenors Andrea Bočelli, kurš vairākkārt viesojies arī Latvijā, ar koncertu uzstāsies Tallinas Dziesmu svētku estrādē. Kā vēsta koncerta rīkotāji, tenora priekšnesums būs grandiozs, jo programmā ir gan klasiskās mūzikas pērles, gan arī Bočelli vispopulārākie singli.

Igaunijā notiekošais Andreas Bočelli koncerts būs unikāls, pateicoties tā tehniskajiem risinājumiem. Saskaņā ar koncerta organizatora “Monster Music OÜ” izpilddirektora Tanela Sammu sacīto mākslinieka tehnisko vēlmju saraksts ir ārkārtīgi sarežģīts un pārsniedz visu līdz šim redzēto. Pēc “Eventech OÜ” pārstāvja Paula Jirgensona teiktā, kas apkalpo Bočelli koncertus Eiropā, itālis ar savām tehniskajām prasībām šobrīd ir viens no māksliniekiem, kura koncertturnejām Eiropā ir visaugstākās skaņu tehnikas prasības. Augstās prasības nodrošina patīkamu un izklaidējošu koncertu. 

Savukārt 26. oktobrī nāks klajā Andreas Bočelli jaunais albums “Si”, kas veltīts mīlestībai, ticībai un ģimenei. Disks ir ierakstīts Itālijā, un tā producents ir leģendārais Bobs Ezrins, kas ir sadarbojies ar “Pink Floyd” un Lū Rīdu. Albuma pirmais singls “Fall on Me” jau ir publiskots, un to dziedātājs ieskaņojis kopā ar dēlu Mateo Bočelli. Vien dažu dienu laikā šī dziesma ir guvusi milzīgu popularitāti – “Youtube” to noskatījušies vairāk nekā divpadsmit miljoni cilvēku.

Biļetes uz koncertu var iegādāties “Biļešu servisa” tīklā.

Fakti par Andreu Bočelli:

  • Andrea Bočelli ir pārdevis vairāk nekā 80 miljonus albumu kopiju un četras reizes ir nominēts “Grammy” balvai.
  • gadā “People Magazine” Bočelli nosauca par vienu no skaistākajiem cilvēkiem pasaulē.
  • Selīna Diona ir izteikusies, ka, ja dievam būtu dziedoša balss, tad tā skanētu kā Andream Bočelli.
  • Andrea Bočelli ar albumu “Sacred Arias“ ir iekļauts Ginesa rekordu grāmatā, kad albums vienlaikus ieņēma pirmās vietas visos ASV klasiskās mūzikas pārdošanas topos.
  • 2006. gadā Andrea Bočelli ar savu zvaigzni tika iekļauts Holivudas slavenību alejā “Hollywood Walk of Fame“.
  • Līdz šim Andrea Bočelli ir ierakstījis 15 studiju albumus gan klasiskās, gan popmūzikas žanros, tostarp trīs labāko dziesmu albumus un deviņas pilnmetrāžas operas. Bočelli ir pazīstams kā mākslinieks, kas rūpējas par klasiskās mūzikas iekļūšanu starptautiskajās mūzikas topu tabulās.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.