Menu
 

Siguldā izskanēs grupas "Hurts" pirmais brīvdabas solokoncerts Baltijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/ltipsagency Foto - facebook.com/ltipsagency

26.jūlijā ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies Mančestras grupa "Hurts". Šis būs grupas pirmais brīvdabas solokoncerts Baltijā, norādīja “L Tips Agency” pārstāve Līva Toniņa.

Paredzams, ka elegantā britu dueta "Hurts" koncertā izskanēs gan jaunākā, nu jau piektā albuma "Faith" pazīstamākās kompozīcijas, gan bagātīgā iepriekšējo hitu plejāde – "Wonderful Life", "Better Than Love", "Stay", "Sunday, Blood", "Tears & Gold", "Illuminated", "Miracle", "Somebody To Die For", "Blind", "Surrender", "Some Kind Of Heaven", "Nothing Will Be Bigger Than Us", "Wings", "Rolling Stone", "Wish", "Beautiful Ones", "Ready To Go".

Albuma "Faith" materiāls tapa sarežģītajā Covid-19 laikā, un pandēmija bija iemesls, kāpēc vēl 2021.gadā saplānoto koncertturneju tā arī neizdevās īstenot.

"Mēs vēlējāmies atgriezties pie būtības, pie tā, ko mēs darām un kas mēs esam. Mums bija jāiemīlas mūzikas stilā, kuru mēs sākotnēji plānojām izveidot. Mūs vienmēr ir vilinājuši tumšākie popmūzikas elementi. Šis ir neparasts laiks tā [albuma] izdošanai, taču vienlaikus arī labs, jo dziesmās ir vēstījums, kas sniedz cerību. Runa ir par spēju mainīties un tikt galā ar šīm lietām. Cerams, ka cilvēki tajā to atradīs," intervijā izdevumam NME izteicies grupas solists Teo Hačkrafts.

Duetu "Hurts" 2009.gadā Mančestrā nodibināja vokālists Teo Hačkrafts un multiinstrumentālists Adams Andersons. Par grupas vizītkarti kļuvis elegants, mazliet atsvešināts ģērbšanās stils, lieliskas, drīzāk 80.gadiem nekā mūsdienām raksturīgas melodijas, bieži padrūma, bet intriģējoša tekstuāla noskaņa, ko paspilgtina smeldzes un izmisuma caurausts vokāls, kā arī eleganti videoklipi.

Biļešu iepriekšpārdošana “www.bilesuserviss.lv” Izklaides pasta abonentiem tieši Valentīndienā, 14.februārī, sākot no plkst.10.00. Publiskā biļešu pārdošana visā www.bilesuserviss.lv” tīklā no piektdienas, 17.februāra, plkst.10.00.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.