Menu
 

Izsludināti konkursi četrās VKKF programmās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - VKKF Ilustrācija - VKKF

Izsludināti konkursi četrās Valsts kultūrkapitāla fonda programmās, kas tiks īstenotas 2024.gadā. Projektu pieteikumus šo programmu konkursos var iesniegt līdz 2023. gada 24. novembrim. Konkursu rezultāti kļūs zināmi pēc 21.decembra.

 Mērķprogrammas “Valstiski nozīmīgi kultūras pasākumi” mērķis ir atbalstīt Latvijas kultūras procesam nozīmīgu pasākumu norisi, kas piesaista plašu mērķauditoriju un veicina Latvijas kultūrvides saglabāšanu un attīstību vietējā un starptautiskā kontekstā. 

Mērķprogrammas "Profesionālu nevaldības kultūras organizāciju atbalsts” mērķis ir atbalstīt nozares profesionālas nevaldības kultūras organizācijas, kuras sistemātiskā nekomerciālā darbībā veicina inovatīvas, starptautiski aktuālas kultūras attīstību Latvijā, nodrošinot augstvērtīgus mākslas notikumus, to popularizēšanu publiskajā telpā, kā arī reģionālās kultūrvides aktivizēšanos. Šajā programmā pieteikumi tiek pieņemti 9 kultūras nozarēs. 

“Jaunrades veicināšanas stipendiju mērķprogrammas” mērķis ir veicināt līdzšinējā radošajā darbībā augstu māksliniecisko kvalitāti apliecinājušu radošo personu izaugsmi, žanriski daudzveidīgas izcilas kvalitātes jaunrades un nozarē aktuālu pētījumu tapšanu. 

Mūža stipendiju piešķir izciliem kultūras un mākslas darbiniekiem par mūža ieguldījumu kultūras un mākslas attīstībā.   

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.