Menu
 

Igo aicina uz Ziemassvētku koncertiem; arī Mārupē, Salaspilī un Ulbrokā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Populārais dziedātājs Igo ir sagatavojis īpašu Ziemassvētku programmu “Patiešām priecīgi Ziemassvētki”, kura, sākot ar 15. decembri, skanēs Latvijas pilsētu koncertzālēs un kultūras namos, tajā skaitā Mārupē, Salaspilī un Ulbrokā.

Koncertos skanēs vairākas Igo paša radītās kompozīcijas, tostarp – arī nesen tapusī Ziemassvētku dziesma “Patiešām priecīgi Ziemassvētki”. Tāpat programmā iekļautas arī Jāņa Strazda dziesmas “Nojausma”, “Tevi gaidot” un citi skaņdarbi.

Kopā ar Igo muzicēs Jānis Strazds (taustiņi), Ainis Zavackis (perkusijas) un Aivars Meijers (kontrabass). Koncertos arī pats Igo spēlēs vairākus mūzikas instrumentus, tādējādi piedodot plašu skanējuma amplitūdu.

“Ziemassvētki ir iemīļotākie un tradicionālākie svētki,  kad mājās pie viesību galda satiekas ģimene un draugi – cilvēki, kuriem ir dažāda dzīves pieredze un dažādi sapņi. Iespējams, viesu pulciņā būs kāds jaunpienācējs, iespējams, kāda cilvēka vairs nav mūsu vidū… Katram no mums padomā ir kāds stāsts, ar kuru padalīties draugu un ģimenes lokā. Kāds notikums būs paša piedzīvots, kāds – varbūt dzirdēts pa radio; kāds varbūt stāstīs par paša pagaidām nepiepildītajiem sapņiem. Kāds stāsts būs smieklīgs, kāds – mazliet skumjāks. Tāda būs arī mūsu Ziemassvētku koncertu programma, kurā katra dziesma būs stāsts,” gaidāmos koncertus ieskicē Igo.

Koncerti “Patiešām priecīgi Ziemassvētki” notiks: 15.decembrī Rēzeknē, 17.decembrī Mārupes Kultūras namā, 19.decembrī Jelgavā, 20.decembrī Salaspils kultūras namā “Rīgava”, 22.decembrī Lielvārdē, 25.decembrī Liepājā, 26.decembrī Cēsīs un 29.decembrī Kultūras centrā “Ulbrokas pērle”. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” tīklā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.