Menu
 

Latviešu biedrības namā aicina uz koncertu "Tenoru Jaunais gads"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Latviešu biedrības namā aicina uz koncertu "Tenoru Jaunais gads" Publicitātes foto

22. decembrī plkst. 19.00 Rīgas Latviešu biedrības namā ar eleganto un izsmalcināto koncertu “Tenoru Jaunais gads” viesosies Latvijas Nacionālās operas solists Juris Jope, Latvijas Nacionālā teātra dziedošie aktieri Kristians Kareļins un Mārtiņš Brūveris, kā arī Liepājas teātra aktieris Marģers Eglinskis. Par pavadījumu koncertā gādās izsmalcinātā pianista Anatolija Livčas instrumentālā grupa, kurā muzicē izcili sava amata meistari, kas paralēli spēlē gan Latvijas labāko grupu sastāvā, gan Latvijas Nacionālajā simfoniskajā orķestrī.

Koncertā skanēs klausītāju iemīļotas dziesmas gluži jaunā interpretācijā un īpašā daudzbalsībā: “Tava rīta kafija”, “Karameles”,  “Divi eņģeļi”, “Zelta kamanas”,  “Mazā”, “O, Sole Mio”, “Tavas mājas manā azotē”, “Ziemassvētku miera sardze”, “Ziemas ceļa idille” un citas dziesmas no Intara Busuļa, Dona, Mārtiņa Freimaņa, Igo, Lindas Leen u.c. dziedātāju repertuāra, kā arī citi ne mazāk pazīstami Jāņa Lūsēna, Zigmara Liepiņa un Raimonda Paula “zelta” repertuāra skaņdarbi, informē pasākuma organizatori. 

Koncerta producente Laila Ilze Purmaliete uzsver: “Koncerts ir veidots tā, lai mūsdienīgā un atraktīvā gaisotnē kā savējais varētu sajusties gan nopietns mūzikas baudītājs, gan cilvēks, kurš vēlas labi atpūsties un gūt vienkārši pozitīvas emocijas. Nopietni ir domāts par estētiski baudījumu, lai ikvienam rodas svētku sajūta un tā patīkamā kņudoņa pakrūtē, jau ienākot zālē – to nodrošinās gan skaņas, gan smaržas, gan gaismas, un visam pāri – saturs. Būs arī pārsteigumi! Kā nu bez tiem Jaungada noskaņās!” 

Izcilais Latvijas Nacionālās operas solists Juris Jope, kuru daudzi vēl atceras kā lielisku Raimonda Paula dziesmu izpildītāju, viens no pieprasītākajiem dziedošajiem Nacionālā teātra aktieriem Kristians Kareļins, kurš spēlē teju visos TV seriālos un skatītājus pārsteidz ar savu operisko balsi un stāju, Mārtiņš Brūveris, kurš neapšaubāmi ir viens no labākajiem un plastiskākajiem Latvijas Nacionālā teātra aktieriem ar fantastisku balss materiālu un spēju atveidot visdažādākos dziedātājus, un liepājnieks Marģers Eglinskis, kurā apvienots valdzinošais Hosē Karerasa balss tembrs ar mistera Bīna šarmu, – viņi visi ir apvienojušies šarmantajā un romantiskajā projektā “Tenoru Jaunais gads”.

Kā norāda pasākuma rīkotāji, biļetes uz koncertu vēl var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv, kā arī koncerta norises vietā. Projekta koncerti priecēs klausītājus arī janvārī un februārī, tostarp Pierīgā: 22. janvārī Baložu kultūras namā un 25. janvārī Babītes novada kultūrizglītības centrā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.