Menu
 

"Maģiskās Radio tūres" ietvaros Berģos un Siguldā koncertēs trio "Melo-M"

  • Autors:  Apriņķis.lv
"Maģiskās Radio tūres" ietvaros Berģos un Siguldā koncertēs trio "Melo-M" Foto - publicitātes

Čellu trio “Melo-M” pavasarī viesosies vairāku Latvijas pilsētu koncertzālēs ar jaunu koncertprogrammu “Maģiskā Radio tūre”, skaņdarbu izvēlē īpaši pievēršoties radio tēmai. 8.martā grupā uzstāsies Berģu kultūras centrā, bet 6.aprīlī – kultūras centrā “Siguldas devons”.

Gaidāmās turnejas koncertos lielu daļu “Melo-M” repertuāra veidos jauni skaņdarbi – gan grupas dalībnieka Kārļa Auzāna orģinālmūzika, gan iepriekš nedzirdētas versijas par grupas “Radiohead” mūzikas darbiem, sola tūres rīkotāji. Gaidāms arī grupas “Queen” slavenās dziesmas “Radio Ga Ga” jauns atskaņojums trim čelliem un sitamajiem instrumentiem. 

Līdztekus jauniem skaņdarbiem turnejas koncertos “Melo-M” čellisti atskaņos arī pašus populārākos grupas darbus – gan versijas par pasaules un Latvijas popmūzikas un rokmūzikas tēmām, gan tautas mūzikas darbus un Kārļa Auzāna orģinālmūziku. 

Turnejas koncertos “Melo-M” sastāvā muzicēs čellisti Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, kā arī sitaminstrumentālists Miķelis Vīte. 

Turnejas ietvaros “Melo-M” muzicēs arī 1.martā Jelgavā, 22.martā Cēsīs, 14.aprīlī Liepājā un 17.maijā Rēzeknē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.