Menu
 

Krāšņais festivāls "Jubilāru salidojums" viesosies arī Stopiņu novadā

  • Autors:  Apriņķis.lv
 Grupa “Kantoris 04” šogad svin 30.dzimšanas dienu. Foto – Māris Bartulāns Grupa “Kantoris 04” šogad svin 30.dzimšanas dienu. Foto – Māris Bartulāns

Šīs vasaras festivālu klāstu papildina festivāls “Jubilāru salidojums”, kurā 8.jūnijā Valmierā, 20.jūlijā Limbažos un 2.augustā Stopiņu novada Vālodzēs tiks svinētas vairākas ievērojamas jubilejas.

“Svinēšanai iemeslu netrūkst: grupa “Zeļļi” šogad svin 40 gadu jubileju, “Kantoris 04” – 30.dzimšanas dienu, grupai “Sestā jūdze” ir pilngadība – 18 gadi. Atklājies, ka pilngadību svin arī grupas “Apvedceļš” hīts “Zemenes”,” stāsta festivāla idejas autors un producents Jānis Gailītis, piebilstot, ka visnotaļ ievērojama jubileja – 66 gadi – ir vienam no festivāla vadītājiem – aktierim Andrim Bērziņam.

Festivāla idejas autori arī atgādina, ka uz šiem pasākumiem īpaši tiek gaidīti skolu absolventi, kā arī tie, kas skolu jau sen ir beiguši. “Mūsuprāt, vārds “salidojums” sevī ietver domu, ka šis būtu īstais brīdis, lai atkal satiktos klasesbiedri, kas sen nav redzējušies, un sarīkotu īstu salidojumu. Jo kad tad vēl, ja ne vasarā un šādā pasākumā!” piebilst festivāla rīkotāju pārstāvis Armands Leimanis.

Biļetes uz festivāliem var iegādāties “Biļešu paradīzē” (Valmiera un Stopiņi) un “Biļešu servisā” (Limbaži).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.