Menu
 

"Gada īsākā nakts" Jelgavā ieskandinās Jāņus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

22.jūnijā Jelgavā, Pasta salas brīvdabas koncertzālē “Mītava”, sāksies TV3 Jāņu ieskandināšanas pasākums “Gada īsākā nakts”. Koncertā piedalīsies dūdu un bungu grupa “Auļi”, grupas “Double Faced Eeels”, “DaGamba”, “Framest”, “Triānas parks”, “Laime pilnīga”, “COLT”, “Dziļi violets”, “Franco Franco”, kā arī solisti Atis Ieviņš, Dināra Rudāne, Jānis Aišpurs, Elza Rozentāle un daudzi citi populāri mākslinieki. Vakara vadīšana uzticēta TV dīvai Janai Duļevskai un radio “Star FM” ētera balsij Jānim Romanovskim.

“Ir tāds ticējums – kas ar mums nesadancos un nesadziedāsies 22.jūnija vakarā Jelgavā, to visu vasaru un arī ziemā kodīs odi. Tātad – tiekamies Jelgavā!” aicina Jana, savukārt Jānis atgādina, ka dziesmas spēks un gada īsākās nakts maģiskums šajā svētku pasākumā uzlādēs ikvienu apmeklētāju.

“Vasaras saulgriežos, kad diena ir visgarākā un nakts – visīsākā, pa dienu ir ļoti daudz jāizdara: jāsasien siers, jāsarūpē alus, jāuzpin vainagi un viss pārējais, kas nepieciešams Līgo nakts svinēšanai. Bet nakts ir paredzēta priekam: tad tiekamies ar draugiem, ļaujamies sarunām, dziesmām, dejām un labai mūzikai. Un, lai arī šī ir īsākā nakts, tā vienmēr paliek atmiņā visu gadu,” teic koncerta režisore Dita Torstere-Stepīte.

Turklāt var neuztraukties par laika apstākļiem – pat ja šajā naktī līs, klausītāji koncertu varēs baudīt sausumā, jo jaunajā brīvdabas koncertzālē “Mītava” arī virs skatītāju vietām ir jumts.

Biļetes uz koncertu var iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.