Menu
 

Jauniešus aicina piedalīties fotokonkursā "Varoņu spēks"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Svinot Latvijas armijas 100.dzimšanas dienu un atzīmējot Lāčplēša dienu, jaunieši vecumā no 15 līdz 25 gadiem aicināti piedalīties fotokonkursā “Varoņu spēks”. Fotokonkursa mērķis ir veicināt jauniešu patriotismu, piederību savai valstij, kā arī radošumu.

Fotokonkursu organizē Saeima. To rīko Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija sadarbībā ar Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem (NBS) un Jaunsardzes centru.

Kā vēsta Saeimas preses dienests, lai piedalītos, jaunietim ir jāiesūta paša uzņemtas fotogrāfijas. Fotokonkursa darba uzdevums ir atainot savu varoni un tā spēku, veicot varoņdarbus Latvijas valsts un līdzcilvēku labā.

Katrs konkursa dalībnieks var iesniegt ne vairāk kā trīs digitālas fotogrāfijas, katrai no tām norādot nosaukumu. Pēc izvēles iespējams pievienot darba aprakstu, kas nepārsniedz 300 rakstu zīmes. Darbu vērtēšanā vērā ņems dalībnieka radošo ideju, ieguldītā darba apjomu, oriģinalitāti un fotogrāfiju māksliniecisko kvalitāti.

Desmit labākos darbus iekļaus izstādē, kuru atklās Saeimas namā šī gada 7.novembrī. Konkursa uzvarētāji varēs apmeklēt NBS Jūras spēku Patruļkuģu eskadru, doties ekskursijā pa Saeimas namu, kā arī viesoties Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā. Pārsteiguma balvas saņems arī skolotāji, kuri mudinājuši savus audzēkņus piedalīties konkursā.

Uzvarētāju fotogrāfijas publicēs Saeimas, NBS, Jaunsardzes centra tīmekļa vietnēs un sociālajos tīklos.

Darbi līdz 1.oktobrim jāsūta uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., savukārt rezultāti tiks paziņoti 18.oktobrī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.