Menu
 

Svētdiena, 10 Janvāris 2021

Foto: Latvijas kamaniņu braucējiem Eiropas čempionāta sudrabs stafetes sacensībās

  • Publicēts Sports

Latvijas kamaniņu braucēju kvartets izcīnījis sudraba medaļas komandu stafetes sacensībās Eiropas čempionātā kamaniņu sportā svētdien Siguldas trasē, kas vienlaikus bija arī Pasaules kausa izcīņas sestais posms. Dāmu sacensībās labākā no mājiniecēm, izcīnot piekto vietu, bija Elīna Ieva Vītola, kura arī kļuva par Eiropas čempioni U23 vecuma grupā.

Lasīt vairāk...

Līga Kičena: Ir svarīgi svešumā apgūto spēt investēt Latvijā

Māksliniece, ilustratore un bērnu žurnāla “Pikolo” izveidotāja Līga Kičena (Kitchen) jau 15 gadu dzīvo Londonā, kur tagad ir viņas mājas un ģimene. Svešumā Līgu aizveda mīlestība, kā arī vēlme profesionāli augt un pilnveidoties. Mākslinieces saikne ar Latviju nebūt nav zudusi – viņa aktīvi sadarbojas ar Latvijas radošajām personām – rakstniekiem, mūziķiem un māksliniekiem, izdevumiem un zīmoliem, jo tas ir veids, kā uzturēt attiecības ar Latviju, turklāt Līga neizslēdz iespēju kādreiz atgriezties dzimtenē.

Lasīt vairāk...

Pēdu kopšanas procedūras ziemas un mājsēdes laikam

Par pēdu veselību biežāk tiek runāts siltajā laikā, kad pēdas biežāk ir redzamas citu skatienam. Tomēr tieši ziemas laiks, ko mūsu pēdas daudz vairāk pavada slēgtos apavos, var ietekmēt pēdu un to ādas veselību un labsajūtu. Kā kopt pēdu ādu ziemā? Kā pareizi veikt pēdu vanniņas un kā parūpēties par nogurušu pēdu labsajūtu?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.