Menu
 

Ķekavas novada izglītības iestādes absolvēs 239 audzēkņi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - Ķekavas novada pašvaldība Ilustrācija - Ķekavas novada pašvaldība

Jūnijā, jūlijā un augustā Ķekavas novada izglītības iestādes absolvēs  9. un 12. klašu skolēni, kuru kopējais skaits ir 239 skolēni, tāpat mācību gads kā absolventiem būs noslēdzies arī 89 profesionālās ievirzes izglītības iestāžu audzēkņiem, liecina informācija novada pašvadības interneta vietnē.

Plānots, ka 2020./2021. mācību gadā Ķekavas novadā 9. klasi absolvēs 189 skolēni – 109 no Ķekavas vidusskolas, 51 no Baložu vidusskolas, 15 no Daugmales pamatskolas un 14 no privātskolas ‘’Gaismas Tilts 97’’. Savukārt 12. klasi Ķekavas novadā absolvēs 50 skolēni – 38 no Ķekavas vidusskolas un 12 no Baložu vidusskolas.

Savas mācību gaitas profesionālās ievirzes iestādēs noslēgs 89 audzēkņi – 21 absolvents šogad būs Ķekavas Mūzikas skolā, 23 absolventi Ķekavas Mākslas skolā un 45 skolēni absolvēs Ķekavas Sporta skolu.
Organizējot dokumentu svinīgo saņemšanu absolventiem, tiks ņemti tajā brīdī valstī spēkā esošie drošības noteikumus, kas nozīmē to, ka Ķekavas novada izglītības iestādēs izlaidumi notiks, taču tie nebūs tādi, kā ierasts, norāda pašvaldībā.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.