Menu
 

Sējas pamatskolā pulcējas mazpulki no visas Latvijas

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Mazpulki no visas Latvijas šonedēļ pulcējas Sējas pamatskolā XXII Vislatvijas mazpulku nometnē "Visu daru es ar prieku!", informēja biedrības "Latvijas Mazpulki" pārstāvji.

Nometni pirmdien atklās, klātesot Latvijas Mazpulku padomes priekšsēdētājai Lindai Mednei, Saulkrastu novada pašvaldības pārstāvjiem un citiem viesiem. Plānotas arī dažādas saliedēšanās aktivitātes Saulkrastu pludmalē.

Šī gada nometnes tēma ir "Mazpulki Latvijas lauku attīstībai". Nometnes mērķis ir veicināt spēcīgu jaunatni domāt par Latvijas lauku attīstības nozīmi, neaizmirstot mazpulcēna četras vērtības - ass prāts, čaklas rokas, stipra veselība un laba sirds.

Līdz piektdienai, 21.jūlijam mazpulcēni, praktiski darbojoties, iepazīsies ar dažādām lauksaimniecības tēmām, dosies pārgājienā un pieredzes apmaiņas braucienos pie dažādiem uzņēmējiem, rīkos talantu vakaru, kā arī piedalīsies svinīgā nometnes noslēguma ceremonijā.

Nometni finansiāli atbalsta Zemkopības ministrija.

"Latvijas Mazpulki" ir jauniešu nevalstiskā organizācija Latvijā ar gandrīz 1500 mazpulcēniem un 1700 organizācijas biedriem, kuri pārstāv 109 mazpulkus visā Latvijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.