Menu
 

Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotājai piešķirta Ata Kronvalda balva

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja Foto - Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja

29.septembrī ar Ata Kronvalda balvu godināti pieci Latvijas pedagogi, tostarp Siguldas Valsts ģimnāzijas vēstures un sociālo zinību skolotāja Inta Romanovska, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Savā uzrunā valsts prezidents Edgars Rinkēvičs saka: ”Siguldas Valsts ģimnāzijas vēstures un sociālo zinību skolotāja Inta Romanovska ne tikai aiz faktiem un skaitļiem palīdz ieraudzīt likumsakarības. Šī skolotāja strādā arī ar skolotājiem. Viņa pati aktīvi piedalās metodisko materiālu izstrādē. Nu ja! Kurš cits, ja ne Jūs! Kurš cits vislabāk zinās, kādas metodes ir nepieciešamas mūsdienīgā skolā! “Skola2030” ceļakartē ir daudz nepilnību, kas jānovērš, un viena no tām ir metodisko materiālu trūkums. Man prieks, ka mūsu vidū ir pedagogi, kuri šo problēmu redz kā iespēju.”

Ata Kronvalda balva ir nodibināta 1988.gadā. Balvu piešķir katru gadu skolotājiem, zinātniekiem, speciālistiem, pedagogiem un studentiem par ievērojamu ieguldījumu talantīgāko skolēnu apzināšanā un izglītošanā, skolēnu zinātniski pētnieciskās darbības organizēšanā un vadīšanā, atgādina pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.