Menu
 

Ar Salaspils novada stipendiju atbalstīs divus studentus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.pexels.com Foto - www.pexels.com

Salaspils novada stipendijas komisija šī gada septembrī lēmusi, ka stipendija tiek piešķirta 1500 eiro apmērā 2023./2024. akadēmiskajā gadā uz visu pamatstudiju laiku diviem Salaspils novada studentiem - Maksimam Larionovam un Jēkabam Čudaram, informē Salaspils novada pašvaldībā.

Kopš 2013.gada Salaspils novada pašvaldība sniedz atbalstu savas novada pašvaldības jauniešiem, kas uzsāk studijas kādā no Latvijas augstskolām. Stipendiju mērķis ir finansiāli atbalstīt Salaspils novada pašvaldības jauniešus izglītības pieejamībai ikvienā Latvijas augstskolā, kā arī veidot Salaspils novada atpazīstamību Latvijā un piederības sajūtu Salaspils novada iedzīvotāju vidū. Salaspils novada stipendiju administrē Latvijas Universitātes fonds.

Viena no stipendijām paredzēta vismaz vienu gadu Salaspils novada pašvaldības administratīvajā teritorijā deklarētam studentam, bet otra stipendija – Salaspils 1.vidusskolas absolventam, topošajam absolventam, kurš studē jebkurā no Latvijas augstskolām jebkurā bakalaura studiju programmā 2023./2024.akadēmiskajā gadā, sākot ar septembri. Pretendents drīkst strādāt algotu darbu, vēsta pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.