Menu
 

Ceļu satiksmes negadījumos Jaunmārupē un Ķekavā cietuši vīrieši

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ceļu satiksmes negadījumos Jaunmārupē un Ķekavā cietuši vīrieši Valsts policija

Valsts policija trešdien Rīgas reģionā reģistrējusi 43 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 15 cilvēki, tajā skaitā seši gājēji. Vairāki cilvēki guvuši miesas bojājumus arī negadījumos Pierīgā.

Mazcenu alejā Jaunmārupē automašīnu sadursmē traumas guvis 70 gadus vecs vīrietis. Rīgas ielā Ķekavā, apgāžoties transporta līdzeklim, savainots 54 gadus vecs vīrietis. Savukārt kravas automašīnas “Scania” un vieglās automašīnas “Mercedes Benz” sadursmē uz Ventspils šosejas, par ko “Apriņķis.lv” jau ziņoja, cietis 65 gadus vecs vīrietis.

Bez cietušajiem beigušies ceļu satiksmes negadījumi  Plieņciema ielā Mārupē, Gāles ielā Siguldā un Granīta ielā Stopiņu novada Rumbulā.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējās diennakts laikā Rīgas reģionā sastādījusi 170 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 52 par ātruma pārsniegšanu un vienu par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas četras personas, tostarp pa vienai Jūrmalā un Ķekavas novadā.

Likumsargi trešdien arī reģistrējuši divas automašīnu zādzības un četras velosipēdu zādzības, kā arī 10 zādzības no transporta līdzekļa, no kurām vairākas pastrādātas Salaspilī – Nometņu, Silmaļu un Griezes ielās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.