Menu
 

Piecus gadus vecās meitenes meklēšana Siguldā pagaidām nav nesusi rezultātus

  • Autors:  LETA
Foto - LETA Foto - LETA

Piecus gadus vecās Evitas, kura svētdien, 26.jūnijā, pazuda Siguldā, Gaujas pludmalē, meklēšana naktī nav nesusi rezultātus.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policija, tā sadarbībā ar citiem atbildīgajiem dienestiem visu nakti veikusi meklēšanas pasākumus gan ar cilvēkresuru, gan tehniskiem līdzekļiem un peldlīdzekļiem. Pārmeklēta plaša teritorija Gaujas abos krastos, pašā Gaujā un vienlaikus arī pilsētā. Šorīt meklēšanas pasākumos iesaistīts arī Valsts robežsardzes helikopters.

Meklēšanā iesaistījušies arī "Bezvests.lv" pārstāvji, kuri naktī teritoriju pārbaudījuši ar termokamerām. Šodien meklēšanas pasākumi turpinās, un Valsts policija aicināja brīvprātīgos šodien plkst.9.30 pulcēties Peldu ielā, Siguldā. Policija aicina iedzīvotājus neveikt pašrocīgas meklēšanas darbības, bet gan sekot policijas norādēm.

Policijai izskata vairākas versijas saistībā ar meitenes pazušanu. Vienlaikus Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri svētdien atradušies Siguldā, Gaujas pludmalē, un ir redzējuši meiteni vai jebkādas ar viņu saistītas situācijas. Aculieciniekus vai personas, kuru rīcībā ir jebkāda informācija, kas var palīdzēt meklēšanā, aicina zvanīt uz tālruni 110.

Atsaukties īpaši tiek aicināta persona, kura svētdien no plkst.14 līdz 16 jeb laikā, kad meitene pazuda, Siguldā, Gaujas upes pludmalē, pilotēja bezpilota lidaparātu. Šī drona īpašnieks vai pilots tiek aicināts nekavējoties sazināties ar policiju, jo, iespējams, ar dronu fiksēts kāds foto vai videomateriāls, kas var būtiski palīdzēt pazudušā bērna meklēšanā.

Kā ziņots, meitenīte 26.jūnijā ap plkst.14 pazuda Siguldā, Gaujas pludmalē Peldu ielā. Meitenes pazīmes: augums 120-130 centimetri, gaiši mati ar čolku, bija ģērbusies sarkanā peldkostīmā - priekšā dzeltenas krāsas iedaļas, uz muguras dzeltens ar zilu apļveida zīmējums.

Iepriekš: 
Valsts policija meklē Siguldā bezvēsts pazudušo piecus gadus veco Evitu

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.