Menu
 

Ģirģens negribot "nolaisties līdz tieslietu ministra līmenim", tāpēc nekomentēs viņa paziņojumus par mēģinājumiem destabilizēt valdību

  • Autors:  LETA
Foto - Valsts kanceleja Foto - Valsts kanceleja

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) nolēmis "nenolaisties līdz tieslietu ministra [Jāņa Bordāna (JKP)] līmenim", tāpēc nekomentēs viņa paziņojumus par Ģirģena it kā izdarītajiem mēģinājumiem destabilizēt valdību.

Ģirģena padomniece Beata Jonīte aģentūrai LETA teica, ka "ministrs ir pieņēmis lēmumu nenolaisties līdz Bordāna līmenim, netaisnoties un tieslietu ministra izteikumus nekomentēt".

Bordāns šorīt TV3 raidījumā "900 sekundes" paziņoja, ka Ģirģens mēģina destabilizēt valdību.

Lūgts komentēt Ģirģena iepriekš pausto, ka partijas "KPV LV" kādreizējais līderis Artuss Kaimiņš šobrīd faktiski darbojas Jaunās konservatīvās partijas (JKP) aizgādībā, un vaicāts, cik saskanīgi ir JKP un Kaimiņa uzskati un nākotnes plāni, Bordāns norādīja, ka šajā gadījumā ir jārunā "pilnīgi par citu lietu".

"Ģirģena kunga rīcība, gan melojot par Tieslietu ministrijas darbību, gan manu darbību, gan Jaunās konservatīvās partijas lietām, - viņš pauž savu saimnieku interesi destabilizēt darbu valdībā," tā izteicās Bordāns.

"Neapšaubāmi atgriežas [Aināra] Šlesera ietekme "KPV LV", iespējams, ka vēl kāda cita. Ģirģena kungs ir šī izpausme, un ir mazāk jāpievērš uzmanība tam blefam, ko viņš stāsta, bet vairāk tam faktam un formai, kā viņš šobrīd mēģina destabilizēt valdību, kas ir ļoti nepatīkama [Ventspils mēram Aivaram] Lembergam, Šleseram un tamlīdzīgi," tā uzskata Bordāns.

LETA jau vēstīja, ka šā gada 8.janvārī "KPV LV" Saeimas frakcija nolēma no tās sastāva izslēgt divus Saeimas deputātus - partijas "KPV LV" līdzpriekšsēdētāju Kaimiņu un Aldi Blumbergu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.