Menu
 

Sestdiena, 27 Februāris 2021

Īstā siltumnīca tavai dobei, dārzam vai balkonam

Pavasarim strauji tuvojoties, čaklākie dārznieki jau plāno, ko stādīt siltumnīcā. Savukārt tiem, kas gatavojas iekopt savu pirmo siltumnīcu vai atjaunot novecojušo, ir pats piemērotākais laiks apsvērt tās iegādi. Siltumnīcas izmēram nav nozīmes, ja ir vēlme un enerģija tikt pie pašu audzētiem labumiem, un pat uz balkona var izlolot savu vienīgo tomātu.

Lasīt vairāk...

Kosmētiķe iesaka: Vielas, kam vērts pievērst uzmanību kosmētikas līdzekļu sastāvā

Skaistumkopšanas tendences nemitīgi mainās, taču rūpes par ādu ir aktuālas vienmēr. Kosmētikas līdzekļus ādas izskata uzlabošanai ikdienā izmanto gan sievietes, gan vīrieši, taču, lai tie patiesi uzlabotu ādas stāvokli, ir svarīgi zināt piemērotākās sastāvdaļas. Lai gan tās dažādiem ādas tipiem ir atšķirīgas, ir vielas, kurām pievērst uzmanību vajadzētu ikvienam.

Lasīt vairāk...

No 1.marta sākas divu mēnešu makšķerēšanas liegums no laivām, kā arī kanālos un caurtecēs

  • Publicēts Vide

Valsts vides dienests atgādina, ka no 1. marta līdz 30. aprīlim sakarā ar zivju nārstu ir aizliegta jebkura veida makšķerēšana no laivām un citiem peldošiem transportlīdzekļiem visos ūdeņos, izņemot Baltijas jūru un Rīgas līci, kā arī noteiktos kanālos un caurtecēs Daugavas upju, Gaujas upju, Lielupes upju un Ventas upju baseinu apgabalos.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.