Menu
 

Latvijas čempiona titulu finālā izspēlē Mārupes un Ādažu tenisa klubu pārstāvji

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - lts.lv Foto - lts.lv

Jūrmalā noslēdzies šāgada Latvijas tenisa čempionāts pieaugušajiem. Vīru vienspēļu turnīra finālā tikās Pierīgas tenisa klubu pārstāvji – Roberts Grīnvalds no “ACB/VL tenisa skolas” Mārupes novadā un Miķelis Lībietis no Ādažu tenisa centra.

Diemžēl finālcīņa beidzās jau pēc pirmā seta, ko ar 6:3 uzvarēja Grīnvalds – viņa pretinieks no tālākas cīņas bija spiests izstāties, un Roberts nopelnīja Latvijas čempiona titulu. Iepriekš pusfinālos Grīnvalds ar 7:6, 7:6 sīvā cīņā bija pārspējis citu Ādažu tenisa centra pārstāvi Arvi Bērziņu, bet Lībietis ar 6:4, 6:1 Tomu Pukšti no “ACB/VL tenisa skolas”.

Dubultspēļu turnīra finālā par uzvarētājiem kļuva Ādažu kluba duets Lībietis un Bērziņš, kuri ar 6:1, 6:1 pārliecinoši uzveica Rihardu Emuliņu un Pēteri Vinogradovu. Savukārt jaukto dubultspēļu turnīrā čempionu titulu izcīnīja R.Grīnvalds un Linda Kristiāna Zahare

Dāmu vienspēļu turnīrā uzvarēja Elza Tomase, bet pāru cīņās – Laura Slišāne un Irina Rimša-Kuzmina.

No 11. līdz 17. augustam Nacionālajā tenisa centrā “Lielupe” notiks Latvijas jauniešu čempionāts astoņās vecuma grupās, kas pulcēs vairāk nekā 200 jauniešus no visas Latvijas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.