Menu
 

Mārupieši triumfē Pierīgas novadu sporta spēļu pludmales volejbola turnīros

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Krimuldā aizvadītajās Pierīgas novadu sporta spēļu pludmales volejbola sacensībās gan dāmu, gan vīru konkurencē pirmās vietas izcīnīja Mārupes novada pārstāvji. Dāmu turnīrā piedalījās četras komandas, bet vīru turnīrā bija pārstāvēti deviņi Pierīgas novadi.

Mārupietes svinēja pārliecinošas uzvaras divos setos visās trijās spēlēs un pēc gada pārtraukuma atguva novadam Pierīgas čempioņu titulu. Otro vietu, nepiedaloties pagājušā gada turnīra uzvarētājām no Babītes, ieguva mājinieces krimuldietes, trešajā vietā ierindojās Salaspils volejbolistes, bet pēdējās ar trim zaudējumiem trijās spēlēs palika ropažnieces.

Vīru turnīrā vispirms tika aizvadītas cīņas trijās apakšgrupās pa trim komandām. Pusfinālā Mārupes volejbolisti ar 2:0 (21:7, 21:10) apspēlēja Sējas novada komandu, bet finālā ar 2:0 (21:12, 21:13) Krimuldas novada pārstāvjus, kas iepriekš pusfinālā ar 2:0 (21:16, 21:16) bija pārspējuši baldoniešus.

Mačā par trešo vietu sīvā triju setu cīņā Sējas novads ar 2:1 (21:16, 19:21, 15:13) uzvarēja Baldoni. Tālākajās vietās ierindojās Babītes, Ropažu, Mālpils, Inčukalna un Salaspils novadu komandas.

Nākamās Pierīgas novadu sporta spēļu sacensības būs vieglatlētikas kross 10.septembrī Riekstu kalnā Baldones novadā, bet 14.un 21.septembrī paredzēti priekšsacīkšu un fināla turnīri basketbolā vīriem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.