Menu
 

Ķekavas un Garkalnes regbija klubi piedzīvo zaudējumus Baltijas "Top" līgas pusfināla spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF Foto - Zigismunds Zālmanis, LRF

Abi spēcīgākie Latvijas regbija klubi – Ķekavas “Miesnieki” un “Garkalne/Livonia” – sestdien piedzīvoja zaudējumus Baltijas “Top” līgas pusfināla spēlēs pret Šauļu komandām no Lietuvas un savstarpējā cīņā izspēlēs trešo vietu.

Tuvāk uzvarai bija Garkalnes regbisti, kuri spēlē pret pagājušā gada turnīra uzvarētājiem “Vairas-Kalvis-Jupoja” pirmo puslaiku pabeidza savā labā 18:13 (bija arī 18:6), tomēr beigās piekāpās 32:38, liecina Latvijas Regbija federācijas informācija. Piezemējumus viesu rindās veica Gregors Gorohovskis, Ivo Kapiņš, Edgars Polikevics un Gundars Grieķis, bet Pedro Kaseress Garsons atzīmējās ar trim precīziem realizācijas sitieniem un diviem soda sitieniem.

Cīņā par trešo vietu sērijā līdz divām uzvarām "Garkalne"/ "Livonia" tiksies ar Ķekavas "Miesniekiem", kas iepriekš ar 22:45 piekāpās "Baltrex-Šiauliai" regbistiem. Šajā mačā izšķirošais izrādījās pirmais puslaiks, ko ķekavieši zaudēja 0:24. Trīs piezemējumus veica Ingus Aivars, vienu Emīls Cēburs, bet Juris Iesalnieks trāpīja vienu realizācijas sitienu.

“Top” līgas trešās vietas ieguvēji tiks noskaidroti sērijās līdz divām uzvarām, kurā mači plānoti 28. septembrī, 5. oktobrī, kā arī nepieciešamības gadījumā 12. oktobrī. Bet jau 21.septembrī abi labākie Latvijas klubi aizvadīs izšķirošo spēli par Latvijas čempionu titulu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.