Menu
 

Saulkalnes florbolisti ar uzvaru sāk jauno sezonu, startē arī dāmu čempionāts

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Jauno sezonu Latvijas florbola pirmajā līgā ar uzvaru sākuši “Saulkalnes” komandas florbolisti, kuri trešdien viesos pārspēja Talsu novada sporta skolas / “Zerorisk” vienību. Šosezon pirmajā līgā Pierīgu pārstāvēs trīs klubi.

Saulkalnes un Talsu florbola komandu mačā izšķirošie notikumi risinājās otrās trešdaļas otrajā pusē. Vispirms talsenieki līdz minimumam samazināja viesu pārsvaru (3:2), taču tad triju minūšu laikā “Saulkalnes” florbolisti divreiz iemeta bumbiņu laukuma saimnieku vārtos, panāca izšķirošo pārsvaru un nosargāja uzvaru 6:3. Par labāko spēlētāju viesu rindās atzina vārtsargu Ēriku Jarocki, kurš atvairīja 17 no 20 pretinieku metieniem.

Šosezon Latvijas pirmās līgas turnīram pieteikušās 20 komandas (arī divas no Igaunijas), kas sadalītas divās grupās. Austrumu grupā šosezon spēlēs FBK "SĀC", kas mājas spēles plāno aizvadīt Ādažos, bet Rietumu grupā cīnīsies "Saulkalne" un "Ķekavas Bulldogs".

Nedēļas nogalē startē arī Latvijas dāmu virslīgas čempionāts. Ķekavā viesosies Igaunijas izlase, kas sestdien tiksies ar “Ķekavas Bulldogs” florbolistēm, bet svētdien – ar FK “Ķekava” vienību, kas sezonu iesāks jau piektdien ar izbraukuma spēli pret čempionvienību Kocēnu “Rubeni”.

Savukārt abas vīru virslīgā spēlējošās Pierīgas komandas aizvadīs jaunās sezonas pirmās mājas spēles – piektdien “Ķekava” savās mājās uzņems Bauskas florbola klubu, bet sestdien “Latvijas Hipotēka” / “Oxdog Ulbroka” florbolisti tiksies ar Cēsu “Lekringu”. Jāatgādina, ka gan ķekavieši, gan ulbrokieši pirmās kārtas mačos piedzīvoja zaudējumus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.