Menu
 

Pierīgas futbolistiem uzvaras Ķekavā un Olainē, neizšķirts Upesciemā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FK "Auda" Foto - FK "Auda"

Trešdien vienas no pēdējām šīs sezonas spēlēm Latvijas futbola čempionātā aizvadījušas trīs Pierīgas komandas. Ķekavā un Olainē tika izcīnītas uzvaras, bet Upesciema stadionā slēgts miera līgums.

Sieviešu pirmās līgas turnīrā par 7.-11.vietu priekšpēdējo spēli savās mājās aizvadīja futbola kluba “Auda” dāmu komanda, kuru pretinieces bija septīto vietu jau nodrošinājušās FK “Iecava” / FK “Jelgava” futbolistes. Drīz pēc pārtraukuma viešņas pirmās izvirzījās vadībā, taču otrā puslaika vidū Madara Ērika Paidere panāca izlīdzinājumu, bet desmit minūtes vēlāk arī guva uzvaras vārtus – 2:1 “Audas” labā.

Cīņā par astoto vietu pa 8 punktiem pirms pēdējās kārtas ir FK “Auda” un Cēsis / FK “Priekuļi” komandām, bet divi punkti mazāk un viena spēle rezervē – FK “Laidze” / Talsu NSS un SK “Imanta” futbolistēm. Ķekavietēm pēdējais mačs paredzēts 12.oktobrī pret “Imantu”

Latvijas otrās līgas Centra zonā vietas noslēguma tabulā noskaidrojuši visi trīs Pierīgas klubi. FK “Salaspils”, pateicoties Aleksandra Usmanova un Aleksandra Urbanoviča precīzajiem raidījumiem, ar 2:1 Olaines pilsētas stadionā pārspēja “Albatroz SC” vienību. Savukārt FK “Jaunība” / SK “Upesciems” komanda sezonas pēdējā mačā savās mājās Upesciemā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar sporta kluba “Super Nova” otro komandu.

Turnīra tabulā FK “Salaspils” pirms pēdējās spēles ar 36 punktiem ieņem trešo vietu, ko arī saglabās noslēgumā. FK “Jaunība” / SK “Upesciems” a 26 punktiem saglabā septīto pozīciju, bet priekšpēdējā desmitajā vietā sezonu jau pirms kāda laika ir beiguši FK “Reinards-Ropaži” futbolisti (14 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.