Menu
 

Florbola turnīros uzvaras Inčukalnam un Baložiem, zaudējumi Carnikavai un Ikšķilei

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Jaunajā florbola sezonā pamazām iesaistās arvien jaunas Pierīgas komandas. Nule pirmās spēles Latvijas otrās līgas turnīrā un Rīga atklātajā florbola čempionātā aizvadījuši Inčukalna, Baložu, Carnikavas un Ikšķiles florbolisti.

Latvijas otrās līgas turnīru ar iespaidīgu uzvaru savā laukumā ceturtdien sāka Inčukalna sporta klubs “Coyote”. Spēlē pret sporta klubu “Lauciene” laukuma saimnieki jau pirmajās 13 minūtēs iemeta piecus vārtus un aizvadīja cīņu līdz uzvarai 14:4. Ar pieciem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Jānis Levanovičs. Dāvim Mintikam 2+2, Gvido Bišeram 2+0.

Otrajā līgā šosezon spēlēs 15 klubi, Pierīgu tajā pārstāvēs arī Babītes sporta kluba komanda. Savukārt Rīgas atklātajā čempionātā par medaļām cīnīsies trīs Pierīgas klubi, un divi savā starpā tikās jau turnīra pirmajā kārtā.

FK “Carnikava” mājas spēlē pret FBK “Baloži” pirmajā trešdaļā panāca 2:0 savā labā, otrās trešdaļas sākumā nonāca zaudētajos 2:3, tad atguva vadību 5:3, tomēr izskaņā pārsvaru nenosargāja un cīņā ar viesiem no Ķekavas novada piedzīvoja zaudējumu 5:6. Mājinieku rindās rezultatīvākie bija Ralfs Stratans (2+0) un Toms Eglīte (1+2), Baložu komandā – Oskars Eglītis (3+1) un Svens Lapčinskis (2+0), bet vārtsargs Vladislavs Zverevs atvairīja 41 carnikaviešu metienu.

Ar zaudējumu jauno sezonu iesākusi pašreizējā Rīgas čempionvienība – florbola klubs “Ikšķile”, kas spraigā cīņā, izšķirošos vārtus ielaižot 36 sekundes līdz pamatlaika beigām, ar 6:7 savās mājās piekāpās “BRGD” vienībai (Rolandam Zvejam 2+1, Raimondam Zemzālem 2+0).

Jau piektdien vakarā Salaspilī un Ķekavā notiks Latvijas florbola pirmās līgas spēles ar “Saulkalnes” un “Ķekavas Bulldogs” komandu piedalīšanos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.