Menu
 

Olaines futbolistes sezonu noslēdz ceturtajā vietā, ķekavietes – astotajā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FK "Olaine" Foto - FK "Olaine"

Nedēļas nogalē sezonas pēdējās spēles aizvadīja abas Pierīgas dāmu futbola komandas. Sieviešu līgas noslēguma tabulā futbola klubs “Olaine” ierindojās ceturtajā vietā, par mata tiesu atpaliekot no medaļām, bet Sieviešu 1.līgas debitantes Ķekavas futbola kluba “Auda” spēlētājas finišēja astotajā vietā.

Olainietes pēdējo spēli aizvadīja viesos pret “Riga United Ladies” vienību un ievērojamo teritoriālo pārsvaru spēja realizēt otrā puslaika vidū, kad precīzi sita Anžela Ļebedeva – 1:0. Šī bija Olaines komandas piektā uzvara 15 mačos.

Noslēguma tabulā vienāds punktu skaits (pa 17) bija FK “Olaine” un futbola skolai “Metta”. Atbilstoši reglamentam, šādā situācijā vispirms tika ņemti vērā savstarpējo spēļu rezultāti – pēdējos divus mačus sāncenses bija nospēlējušas neizšķirti (2:2 un 1:1), bet čempionāta pašā pirmajā spēlē aprīlī olainietes bija piedzīvojušas zaudējumu 1:3, kas līdz ar to trešo vietu ļāva iegūt rīdziniecēm. Pirmās divas vietas izcīnīja FK “Dinamo Rīga” (43 p.) un Rīgas Futbola skola (34).

FK “Auda” futbolistes sezonu noslēdza ar spēli turnīrā par 7.-11.vietu svētdien savās mājās pret sporta klubu “Imanta”. Jau pirmajās septiņās minūtēs Madara Ērika Paidere un Kristiāna Zacmane guva divus vārtus un nodrošināja mājiniecēm uzvaru 2:1.

Piecu vājāko komandu turnīru “Auda” noslēdza ar 11 punktiem astoņās spēlēs (trīs uzvaras, divi neizšķirti, trīs uzvaras) un astoto vietu kopvērtējumā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.