Menu
 

Piņķos sadalītas Latvijas čempionāta medaļas krosa skrējienā

Foto - Latviajs Vieglatlētikas savienība Foto - Latviajs Vieglatlētikas savienība

Sandra Grosberga no Babītes novada un Reinis Hartmanis no Grobiņas kļuvuši par šāgada Latvijas čempioniem krosa skrējienā pieaugušo konkurencē sacensībās, kas notika Piņķos. Līdz ar Latvijas čempionātu turpat notika arī Babītes novada atklātais čempionāts krosa skrējienā.

6 km distancē dāmām mājiniece Sandra Grosberga finišā par 14 sekundēm apsteidza tuvāko sekotāju Daci Almani no Tukuma. Trešo vietu ieguva ādažniece Evita Grencberga, kura uzvarētājai zaudēja 73 sekundes, liecina Latvijas Vieglatlētikas savienības informācija.

8 km skrējienā vīru elites grupā Reinis Hartmanis par attiecīgi 40 un 57 sekundēm apsteidza rīdziniekus Edgaru Šumski un Salvi Gruševu.

Pierīgas novadu pārstāvji ieguva vēl divas godalgas. 8 km distancē U23 vecuma grupā labākais izrādījās Andrejs Bānis no Salaspils, bet 4,5 km skrējienā jaunietēm (U18) uzvaru svinēja Kamilla Vanadziņa no Babītes novada. Ceturtās vietas savās grupās ieņēma ādažnieki Adriana Sanija Kreitenberga (U18) un Kristiāns Upenieks (U20).

Babītes novada atklātajā čempionātā krosa skrējienā laureātu vidū no mājiniekiem iekļuva Oskars Puters, Artis Aire, Sibilla Vanadziņa, Rūdolfs Vanadziņš, Aurēlija Morica, Kristofers Jeromāns, Eduards Anderšmits, Airita Olekša, Ineta Sīpola, Ildze Straume, Ilona Kojaloviča, Gundars Ošmucnieks un Māris Karlsons.

Sacensības bija pulcējušas skriešanas cienītājus arī no citiem Pierīgas novadiem, īpaši bērnu distancēs. Par medaļniekiem kļuva Elizabete Anspaka, Oskars Pauls Štrauhmanis un Alīna Sukonova no Salaspils, Linda Siliņa, Markuss Celms un Amanda Valtasa no Mārupes, Martins Stūrītis no Siguldas, Eduards Pāķis no Saulkrastiem, Vilnis Liepiņš no Carnikavas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.