Menu
 

Noskaidroti Pierīgas novadu basketbola turnīra pusfinālisti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Nedēļas nogalē Mārupē un Zaķumuižā aizvadīti Pierīgas novadu sporta spēļu basketbola priekšsacīkšu turnīri un noskaidrotas tās četras komandas, kas 20.oktobrī Mārupē sacentīsies par medaļām.

Šā gada basketbola turnīram bija pieteikušās sešu Pierīgas novadu komandas, kas divu apakšgrupu turnīros noskaidroja divus “liekos” – trešajās vietās palikušie turnīru noslēdza dalītā piektajā vietā.

A apakšgrupā Mārupē divas pārliecinošas uzvaras izcīnīja Salaspils novada basketbolisti. Pirmajā mačā viņi ar 75:41 pieveica mājiniekus mārupiešus, bet vēlāk ar 84:47 arī Ķekavas komandu. Pirms tam ķekaviešiem vēl vienu zaudējumu bija sagādājuši arī Mārupes basketbolisti (69:49), kuri līdz ar to nodrošināja otro vietu un ceļazīmi uz finālturnīru.

B apakšgrupā Zaķumuižas sporta zālē cīņas ritēja krietni sīvāk. Mājinieku Ropažu novada basketbolisti tikai ar četru punktu pārsvaru uzvarēja Stopiņu vienību (52:48), kas savukārt ar “plus seši” pārspēja Krimuldas komandu (64:58). Un vienīgi ropažnieku un krimuldiešu spēlē īsta cīņa nesanāca – 72:48 laukuma saimnieku labā.

Līdz ar to 20.oktobrī Mārupes sporta kompleksā pusfinālos (spēļu ilgums 4x7 minūtes) plkst. 10.00 tiksies Mārupes un Ropažu komandas, bet plkst.11.00 Salaspils un Stopiņu basketbolisti. Plkst. 12.00 paredzēta spēle par trešo vietu un plkst. 13.00 galvenais fināls.

Pierīgas novadu sporta spēļu čempionu godā pēdējos astoņus gadus ir mārupieši. Pērn otro vietu ieņēma Stopiņu komanda un trešo – Ropažu basketbolisti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.