Menu
 

Foto: Siguldas badmintonisti triumfē Latvijas U15 čempionātā Saulkrastos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Siguldas badmintona klubs Foto - Siguldas badmintona klubs

Latvijas absolūto čempionu titulus U15 vecuma grupā nedēļas nogalē Saulkrastos notikušajās sacensībās izcīnījuši Siguldas badmintona kluba pārstāvji Dāvis Strazdiņš un Anna Kupča. Viņi uzvarēja gan vienspēļu, gan dubultspēļu turnīros, gan kopīgi arī jaukto dubultspēļu turnīrā.

Vienspēļu turnīrā puišiem finālā svētdien Dāvis Strazdiņš ar 21:13, 21:13 pārspēja valmierieti Raineru Zviedri, bet meitenēm Anna Kupča uzvarēja Annemariju Priedi no “Dārta/Daugmale” komandas 21:15, 21:18. Trešās vietas ieguva Edžus Meirāns (“Dārta/Daugmale”) un Arīna Babre (Valmiera).

Pieminēto triju komandu pārstāvji sadalīja lielāko daļu godalgu arī sestdien notikušajos dubultspēļu turnīros. Meitenēm A.Kupča un A.Babre pusfinālā pārliecinoši apspēlēja siguldietes Madaru Mackēviču un Aneti Priednieci 21:10, 21:8, bet finālā Dārta/Daugmale” badmintonistes Eiprilu Briedi un A.Priedi 21:10, 21:9. Mačā par trešo vietu Mackēviča/Priedniece piekāpās Megijai Āboltiņai (“Dārta/Daugmale”) un Paulai Mackēvičai no Siguldas 10:21, 10:21.

Puišu pāru cīņās čempiona titulu ieguva abi vienspēļu turnīra finālisti – D.Strazdiņš un R.Zviedris finālā uzvarēja Ričardu Līdaku (Sigulda) un Edgaru Romku (Cēsis) 21:10, 21:10. Bronza Aleksim Emiljanam Kviesim (Talsi) un Edžum Meirānam (“Dārta/Daugmale”).

Visbeidzot jauktajās dubultspēlēs Dāvis un Anna neatstāja nekādas cerības pretiniekiem gan pusfinālā pret Kviesi un Briedi (21:5, 21:5), gan finālā pret Meirānu un Priedi (21:12, 21:10). Trešajā vietā ierindojās valmierieši R.Zviedris un Arīna Babre.

19.un 20.oktobrī Inčukalna sporta kompleksā norisināsies Latvijas Apvienotās badmintona līgas otrais posms. Tāpat kā pērn, sestdien notiek spēcīgākās A grupas turnīri vīriešu un sieviešu vienspēlēs, vīriešu un dāmu dubultspēlēs, kā arī jauktajās dubultspēlēs, savukārt svētdien – vīriešu vienspēles B un C grupā, dāmu vienspēles B grupā, kā arī B grupas vīru un dāmu dubultspēles.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.