Menu
 

FOTO: Mārupietes trešo gadu pēc kārtas triumfē Pierīgas volejbola turnīrā Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Pierīgas novadu sporta spēļu dāmu volejbola turnīrā trešo gadu pēc kārtas uzvarējušas Mārupes volejbolistes. Sestdien Tīrainē notikušajā turnīrā laukuma saimnieces uzvarēja visās trijās spēlēs, nezaudējot nevienā setā (spēles ritēja līdz diviem setiem).

Tāpat kā pērn, izšķirošā cīņa par pirmo vietu notika Mārupes un Babītes komandu spēlē – kā zināms, šo novadu klubi piedalās Latvijas čempionātā. Otro gadu pēc kārtas pārākas izrādījās mārupietes – 2:0 (25:19, 25:15).

Vēl Mārupes volejbolistes ar 2:0 (25:9, 25:17) pieveica Ropažu komandu un ar 2:0 (25:14, 25:0) Stopiņu novadu. Tiesa, “sausā” uzvara pēdējā mača pēdējā setā ir mānīga – viena no Stopiņu komandas spēlētājām guva nopietnu traumu un, tā kā maiņas viņai nebija, vienība atteicās no tālākas cīņas.

Ar diviem setiem uzvarām abās pārējās spēlēs pietika arī Babītes volejbolistēm – 2:0 (25:13, 25:17) pār Ropažiem un 2:0 (25:9, 25:13) pār Stopiņiem. Savukārt vissīvākā cīņa un vienīgā, kurā uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešami trīs seti, izvērtās par trešo vietu – Ropažu komanda ar 2:1 (25:11, 22:25, 15:8) pārspēja Stopiņu volejbolistes.

Pagājušā gada Pierīgas novadu sporta spēļu dāmu volejbola turnīrā pirmās trīs vietas izcīnīja Mārupes, Babītes un Krimuldas komandas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.