Menu
 

Florbolā uzvaras Baložiem, Babītei un Ikšķilei, zaudējumi Ādažiem un Inčukalnam

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FBK "Baloži" Foto - FBK "Baloži"

Nedēļas nogalē, kad Latvijas florbola virslīgās vīriem un dāmām spēles nenotika, kārtējos mačus aizvadīja Latvijas pirmajā un otrajā līgā, kā arī Rīgas atklātajā čempionātā spēlējošās Pierīgas komandas.

Florbola klubs “SĀC” (Saulkrasti, Ādaži, Carnikava) svētdien Ādažu sporta centrā uzņēma Kocēnu “Rubenes” otro komandu. Cīņas gaitā mājiniekiem vairākkārt bija divu vārtu pārsvars (3:1, 4:2, 6:4), taču trešās trešdaļas sākumā uz viesu četriem precīzajiem metieniem “SĀC” florbolisti atbildēja tikai ar vienu, nokļuva zaudētājos 7:9 un beigās piedzīvoja otro zaudējumu šīs sezonas četrās spēlēs – 8:11. Laukuma saimnieku rindās Tomam Dālem divi vārti un divas rezultatīvas piespēles, divi goli arī Alvja Dāles kontā.

Abi Latvijas otrajā līgā spēlējošie Pierīgas klubi sezonas pirmajās četrās spēlēs izcīnījuši pa vienai uzvarai. Babītes sporta kluba komanda ar 13:5 pārliecinoši apspēlēja sporta klubu “Lauciene” un pārtrauca triju zaudējumu sēriju (Edvardam Vimbam 3+0, Tomam Dūrenam un Jānim Ansonam pa 2+3).

Savukārt Inčukalna sporta kluba “Coyote” florbolisti neveiksmīgi aizvadīja trešās trešdaļas vidusdaļu un ar 5:7 piekāpās “NND” vienībai. Četrus no pieciem vārtiem iemeta Jānis Levanovičs

Divas spēles ar Pierīgas komandu piedalīšanos aizvadītas arī Rīgas atklātajā čempionātā. Florbola klubs “Baloži” savās mājās pēdējās 15 minūtēs guva četrus vārtus pēc kārtas un ar 8:6 pārspēja “DTG” vienību (Oskaram Eglītim 2+1, Edvardam Pigarevam 2+0). Baložiem šis bija ceturtais panākums pēc kārtas.

Florbola klubs “Ikšķile” izbraukuma spēlē pret “Rīgas lauvām” trešo periodu sāka, zaudējot 5:7, taču beigās vinnēja 12:7 (Raimondam Zemzālem 3+2, Armandam Asniņam 3+0, Mārtiņam Vilkam 2+3, Tomam Dālem 2+1). Ikšķilieši līdz ar to pārtrauca divu zaudējumu sēriju.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.