Menu
 

Ķekavas florbolistes sekmē Latvijas izlases uzvaras Sešu nāciju izaicinājuma turnīrā

  • Autors:  Apriņķis.lvSeptiņu Ķekavas dāmu florbola klubu spēlētāju pārstāvētā Latvijas valstsvienība izcīnījusi otro vietu Polijas pilsētā Novi Targā aizvadītajā Sešu nāciju izaicinājuma turnīru. Piecās spēlēs latvietes svinēja trīs uzvaras, piedzīvoja vienu z
Foto - floorball.org Foto - floorball.org

Septiņu Ķekavas dāmu florbola klubu spēlētāju pārstāvētā Latvijas valstsvienība izcīnījusi otro vietu Polijas pilsētā Novi Targā aizvadītajā Sešu nāciju izaicinājuma turnīru. Piecās spēlēs latvietes svinēja trīs uzvaras, piedzīvoja vienu zaudējumu un vienreiz nospēlēja neizšķirti.

Latvijas izlasi turnīrā pārstāvēja “FK Ķekava” spēlētājas Kristīne Kirilova, Elīza Elizabete Bērziņa, Paula Metāla, Klinta Mārtiņjēkaba un Laura Skujevska, kā arī Anda Luža un Inga Ametere no “Ķekavas Bulldogs” komandas.

Turnīru Polijā Latvijas florbolistes sāka ar trim uzvarām – 6:2 pār Vāciju (I.Ameterei 1+0, K.Kirilovai 13 atvairīti metieni), 4:2 pār Dāniju (K.Mārtiņjēkabai 0+1) un 4:2 pār Norvēģiju (E.E.Bērziņai un K.Mārtiņjēkabai pa 1+0, P.Metālai 0+1, K.Kirilovai 11 atvairīti metieni).

Diemžēl labi iesākto tikpat veiksmīgi turpināt neizdevās. Turnīra ceturtajā kārtā latvietes piekāpās mājiniecēm Polijas florbolistēm 2:5 (E.E.Bērziņai un K.Mārtiņjēkabai pa 1+0), bet izšķirošajā spēlē par pirmo vietu nospēlēja 3:3 ar Slovākijas izlasi, kas līdz ar to kļuva par turnīra uzvarētāju (9 p.). Latvijai septiņi punkti un otrā vieta.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.