Menu
 

"Audas" un "Super Nova" futbolisti atvadās no līdzjutējiem ar pārliecinošām uzvarām

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - SK "Super Nova" Foto - SK "Super Nova"

Latvija futbola pirmās līgas priekšpēdējā kārtā pārliecinošas uzvaras sestdien izcīnīja sporta kluba “Super Nova” futbolisti Olainē un futbola klubs “Auda” Ķekavā. Pēdējā kārtā “Super Nova” centīsies nosargāt otro vietu turnīra tabulā, bet “Auda”, visticamāk, noslēguma tabulā garantējusi sev piekto pozīciju.

FK “Auda” izšķirošā spēlē par piekto vietu sestdien Ķekavā uzņēma Rēzeknes futbola akadēmijas audzēkņus. Pirmā puslaika vidū laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Aigars Višņevskis, pēdējā minūtē rēzeknieši rezultātu izlīdzināja, taču vēl kompensācijas laikā Šuntaro Koga atjaunoja pārsvaru “Audai”.

Otrā puslaika pirmajā pusē Krists Kalniņš un Koga palielināja Ķekavas kluba pārsvaru līdz trim vārtiem, drīz pēc tam viesi vienus vārtus atguva, bet pamatlaika priekšpēdējā minūtē Kalniņš piekto reizi raidīja bumbu viesu vārtos – 5:2.

SK “Super Nova” un Grobiņas sporta centra komandas spēlē Olainē intrigu apdzisa jau daudz agrāk. Jau pirmajā puslaikā bumba četras reizes ielidoja viesu vārtos, bet pēc pārtraukuma vēl septiņas – 11:0. Pa diviem vārtiem guva Renato Torkvato, Gatis Štrauss un Edgars Kārkliņš, pa vieniem – Oskars Rubenis, Rūdolfs Zeņģis, Artjoms Troickis un Vladimirs Mukins, vēl reizi Grobiņas futbolisti ieraidīja bumbu savos vārtos.

Latvijas pirmās līgas čempionu titulu, kā zināms, jau pirms laba laika nodrošinājis futbola klubs “Tukums 2000”, kam pirms pēdējās kārtas ir 71 punkts. Cīņā par otro vietu un tiesībām aizvadīt pārspēles par vietu virslīgā SK “Super Nova” ir 55 punkti, bet divi punkti mazāk ir futbola klubam “Smiltene”, kas pēdējā spēlē pret “New Project” klubu nopelnīja tehnisko uzvaru 3:0 bez cīņas (“New Project” par rupju čempionāta nolikuma pārkāpumu izslēgts no turnīra).

Ceturtajā vietā pirms pēdējās spēles ir futbola skola “Alberts” (48 p.), bet piektais ar 45 punktiem ir futbola klubs “Auda”. Rēzeknes futbola akadēmija ar 40 punktiem ir sestajā vietā. Pēdējā kārtā FK “Auda” klātienē sacentīsies ar “Albertu”, bet “Super Nova” futbolisti spēlēs ar čempionāta pastarīšiem Balvu sporta centra futbolistiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.